Winnipeg, Kanada
Poza tym co usłyszałeś od kolegi powyżej, dzieci są zmuszane w taki sposób że stanem "domyślnym" jest ich obecność na lekcjach religii. Wciąż to rodzice muszą wystosować pisemny akt woli, że miałoby być inaczej.
Od razu k🤬ą... wystarczy być debilem. Niesamowite. W sierocińcach kiedyś była duża śmiertelność... no kto by się spodziewał? ;]
I oczywiście winny jedynie kościół prowadzący "ośrodki", a nie ten, kto pomagał je organizować i dowoził tam dzieciaki.
A są zmuszane?
Są miejsca w PL gdzie jak sie nie pokazesz w niedziele w kościółku w niedziele to możesz liczyć sie ze społecznym wykluczeniem. Sam nie chodziłem na religie jako dziecko i inne dzieciaki tez gadały że ż🤬d czy jehowy. Juz nawet nie mowie o krajach 3 swiata gdzie jak nie jestes za jezuskiem czy innym mahometem to dzie zgw🤬cą i podpalą. Ale nie wiem czy na to wpadłeś. Dodatkowo powiem ci bo pewnie na to tez nie wiesz ze koscioły sa w duzej mierze sponsorowane ze skarbu państwa wiec skoro mnie tam nikt na siłe nie ciagnie to czemu mam za to płacic?
Udziela się lewacka nagonka i ideologia, wszystko lepsze od naszej wiary,od naszej kultury,od naszego dziedzictwa. Półksiężyce lepsze dla lewarow.
Islam i lewactwo to ideologie wymyślone i kierowane przez szeroko rozumiane ż🤬dostwo. Od Turcji po Arabię Saudyjską i od PiS aż po PO
Też byłbym wk🤬iony, gdyby mnie np. w wieku 8 lat wyr🤬ał, ale to nie jest metoda na rozliczenie. Są sądy, ciemne zaułki gdzie nie ma kamer itp xd
J🤬 cię pies jan pedofil 2 r🤬ał małe dzieci w tym i zapewnie twoje bękarty
Udziela się lewacka nagonka i ideologia, wszystko lepsze od naszej wiary,od naszej kultury,od naszego dziedzictwa. Półksiężyce lepsze dla lewarow.
a ty to debilem jesteś od urodzenia czy od niedawna, szkoda że jakiś klecha nie przeorał ci rowa to może byś odrobinę zmądrzał choć szczerze w to wątpię
podpis użytkownika
In memory of power and in power of memory-Trinity ShotNie. Śmieć to osoba nie szanująca poglądów drugiego człowieka. Dokładnie taka jak Ty. Bezmyślna zupełnie. Zapnij pasy bo właśnie Cię rozjeżdżam.
Też byłbym wk🤬iony, gdyby mnie np. w wieku 8 lat wyr🤬ał, ale to nie jest metoda na rozliczenie. Są sądy, ciemne zaułki gdzie nie ma kamer itp xd
Przestałem czytać po tym zdaniu, bazując twoich poprzednich defekacjach. Jedyne kogo możesz rozjechać to npc w gta. W reslnym życiu sam musisz zapinać pasy aby stary mandatu nie wyłapał, jak cię przywozi do i odwozi ze szkoły.
Hahaha, ty myślisz, że ,mie nastraszysz tymi bzdurnymi bajeczkami dla debili?
Chłopie, w diabła to ja mogłem wierzyć jak miałem 4 lata, jak byłem głupim dzieciakiem. Jak widać niektórzy na tym poziomie umysłowym pozostali…
Religia mająca wiele bogów ≠ wiele religii.Pominęłaś gdzieś chyba starożytny egipt, gdzie wyznawano wielu bogów a co za tym idzie religii i wierzeń im przypisanych. Było tego w c🤬j o których wiemy a nie wiadomo po ilu zatarto ślad jak po faraonce Nefretete, czy jakiejś takiej.
Tam całe miasta znikały w przeciągu jednej zmiany faraona.
Wszystko co jest tam teraz to jest religia "przyjezdna".
Ok, I Wojny Światowej nigdy nie było.Nie wiem czy Chrześcijanie zaczęli od mordów czy nie, bo mnie tam wtedy nie było, a nie mam zamiaru bazować się na informacjach spisanych zbyt dawno temu by to ktoś żywy pamiętał z opowieści dziadków.
Czyli "czarami" i tym że ktoś wierzy w innego boga niż oni, lub ma inne "i" w jednej z modlitw.Tak, nie popisali się później chociaż jestem w stanie im to wybaczyć bo walczyli ze zjawiskiem które teraz szerzy się w całej Europie.
Wikipedia podaje 5-15%. Użyłam górnego szacunku bo ta dolna granica to pewnie oficjalne dane rządowe; ludzie nie przyznają się do swej religii bo za to można mieć problemy w pracy/urzędzie/itp — podobnie zresztą jak niedawno u nas — tak więc zakładam że ta górna liczba jest właściwa.Kiedy ostatnio o tym czytałaś? Bo do dnia dzisiejszego wymordowali już 5%. Bo ja widzę 10.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.