Winnipeg, Kanada
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:32
Winnipeg, Kanada
Adiczek napisał/a:
Udziela się lewacka nagonka i ideologia, wszystko lepsze od naszej wiary,od naszej kultury,od naszego dziedzictwa. Półksiężyce lepsze dla lewarow.
a ty to debilem jesteś od urodzenia czy od niedawna, szkoda że jakiś klecha nie przeorał ci rowa to może byś odrobinę zmądrzał choć szczerze w to wątpię
Dobra pacjenci, już możecie zakończyć tę debatę w komentarzach, bo bohater z filmu jest już na swoim miejscu. Składa wam w kostkę wyprane i wyprasowane kaftany na oddziale.
"A 50-year-old man Pawel Olownia from Winnipeg has been charged with counts linked to use of a weapon and disturbing a meeting, police said.
He was detained in custody. Spencer said the man is known to police from past incidents."
"Inness told court Olownia began receiving psychiatric help while in jail, including medication, and that he wanted to continue to receive help at the time."
winnipegfreepress.com/breakingnews/2025/02/11/accused-in-church-attack...
"A 50-year-old man Pawel Olownia from Winnipeg has been charged with counts linked to use of a weapon and disturbing a meeting, police said.
He was detained in custody. Spencer said the man is known to police from past incidents."
"Inness told court Olownia began receiving psychiatric help while in jail, including medication, and that he wanted to continue to receive help at the time."
winnipegfreepress.com/breakingnews/2025/02/11/accused-in-church-attack...
Pietrushka napisał/a:
Nie. Śmieć to osoba nie szanująca poglądów drugiego człowieka. Dokładnie taka jak Ty. Bezmyślna zupełnie. Zapnij pasy bo właśnie Cię rozjeżdżam.
Przestałem czytać po tym zdaniu, bazując twoich poprzednich defekacjach. Jedyne kogo możesz rozjechać to npc w gta. W reslnym życiu sam musisz zapinać pasy aby stary mandatu nie wyłapał, jak cię przywozi do i odwozi ze szkoły.
shoggoth napisał/a:
Przestałem czytać po tym zdaniu, bazując twoich poprzednich defekacjach. Jedyne kogo możesz rozjechać to npc w gta. W reslnym życiu sam musisz zapinać pasy aby stary mandatu nie wyłapał, jak cię przywozi do i odwozi ze szkoły.
Chociaż translatora naucz się używać.
213213 napisał/a:
POwska paczka z gazety wyborczej oddelegowana na sadola zawsze w pogotowiu żeby napluć na naszą religię i kulturę.
Twoją religię, nie naszą, bo nie moją.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie