I jak dalej będą mówić w mediach, że jest jak jest i zniechęcać młodzież do Patriotyzmu( nie mylić z patriotyzmem medialnym i propagowaniu pedalstwa) to faktycznie zostanie nas kilka tysięcy z milionów, którzy nie boją się systemu ani układów UE i całego syfu którego narobili przez lata!
i znowu będą się wyśmiewać, że konno na czołgi!
A nawet Urwa na żółwiu pojadę! ale jak przyjebiem to poczujecie!!!
Pozdro dla Rezerwistów WP MW
i tych co mają ten Naród w Sercu a Państwo w Dupie!
Zapomniałem! Szczęścia w nowym roku wszystkim z pominięciem pedałów, feministek, c🤬tych i całego europedalstwa!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wykonanie bardzo dobre, jednak uważam że bardziej zniechęcają do patriotyzmu osobniki które uważają się za patriotów i pozdrawiają się "salutem rzymskim".
konto usunięte
2014-12-31, 21:02
konto usunięte
2014-12-31, 21:26
@up & @up
Ból dupy antify.
konto usunięte
2015-01-01, 2:07
@up raczej twój i autora posta
konto usunięte
2015-01-01, 4:31
konto usunięte
2015-01-01, 12:41
Ten kto nie składał przysięgi wojskowej . To ma ból dupy , tyle w temacie .
konto usunięte
2015-01-01, 17:30
"Żołnierze to durne, głupie zwierzęta używane w polityce zagranicznej."
- Henry Kissinger, laureat Pokojowej Nagrody Nobla
3/4 żołnierzy nie wie za co walczy - jak mają do wyboru walczyć lub siedzieć w pierdlu(ew. dostać w łeb "przypadkowo z sojuszniczego ognia") za dezercję to wiadomo co wybiorą... taki patriotyzm.
To jest takie piękne, że mam ciarki na całym ciele...
Żal mi autora, jego egzystencja musi być taka bolesna...
konto usunięte
2015-01-01, 21:15