Jakby dobrze popatrzeć to ci obrońcy sami też mają dużo za uszami.
Jakies dowody poprosze
Jaki zyebany kłos.. XXI wiek to widział tylko w tv.
Ale dzieci to wie, jak rwać... 😡
TV mu nie udowodnili, tylko telefon😊
A z tym rwaniem dzieci to też kiepsko mu idzie.Całe szczęście.
Ktoś wie może czemu te pedofile takieś takie podobne z gęby do siebie ?
Chów wsobny ojców z nieletnią córką , następnie wnuczką🥸
pedofil to pedofil
Przede wszystkim, należało by zacząć od definicji "pedofilii", bo to słowo traktowane jest zbyt ogólnie (guglnij sobie) i właśnie to miałem na myśli, żeby wyłapywali prawdziwych pedofili- zwyroli... Wtedy pod akcjami podpiszę się "ręcyma i nogyma", a nie jakiś pogubionych pajaców, którzy jak ktoś już zauważył i tak wychodzą nawet bez zarzutów, bo prowokacja to na ogół marny dowód...
Konstytucja RP w art. 32 stanowi, że wszyscy są wobec prawa równi i wszyscy mają prawo do równego traktowania przez władze publiczne (ust. 1). Nikt nie może być dyskryminowany w życiu politycznym, społecznym lub gospodarczym z jakiejkolwiek przyczyny (ust. 2).
A ja zadam jedno zajebiście ważne pytanie...
Ilu takich prawdziwych/seryjnych/"hardcoreowych" zwyroli ujawnili/dopadli?
Nikogo tu nie staram się tłumaczyć, ani umniejszać wagi czynu, tylko od kiedy pamiętam, co przewijają mi się gdzieś te akcje (bo specjalnie nie śledzę), to zawsze albo jakieś "wioskowe głupki", ludzie ewidentnie ograniczeni, albo moczymordy - ogólnie z problemami...
Mi chodzi o to czy kiedykolwiek odłowili, jakąś "grubą rybę" w temacie, ew. jakąś grupę zorganizowaną w tym zakresie?
A pytam, bo zastanawiam się czy aby na pewno "zbawiają świat", czy czasem nie uczą tych prawdziwych hardcore'owych pojebów, na co mają uważać etc. ...
Ważne aby ci mądrzejsi od tych ubogich intelektualnie mieli świadomość że nie zawsze na spotkanie przyjdzie dziecko a moze panowie w kominiarkach
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie