Ilu takich prawdziwych/seryjnych/"hardcoreowych" zwyroli ujawnili/dopadli?
Nikogo tu nie staram się tłumaczyć, ani umniejszać wagi czynu, tylko od kiedy pamiętam, co przewijają mi się gdzieś te akcje (bo specjalnie nie śledzę), to zawsze albo jakieś "wioskowe głupki", ludzie ewidentnie ograniczeni, albo moczymordy - ogólnie z problemami...
Mi chodzi o to czy kiedykolwiek odłowili, jakąś "grubą rybę" w temacie, ew. jakąś grupę zorganizowaną w tym zakresie?
A pytam, bo zastanawiam się czy aby na pewno "zbawiają świat", czy czasem nie uczą tych prawdziwych hardcore'owych pojebów, na co mają uważać etc. ...
A ja zadam jedno zajebiście ważne pytanie...
Nikogo tu nie staram się tłumaczyć, ani umniejszać wagi czynu, tylko od kiedy pamiętam, co przewijają mi się gdzieś te akcje (bo specjalnie nie śledzę), to zawsze albo jakieś "wioskowe głupki", ludzie ewidentnie ograniczeni, albo moczymordy - ogólnie z problemami...
Mi chodzi o to czy kiedykolwiek odłowili, jakąś "grubą rybę" w temacie, ew. jakąś grupę zorganizowaną w tym zakresie?
A pytam, bo zastanawiam się czy aby na pewno "zbawiają świat", czy czasem nie uczą tych prawdziwych hardcore'owych pojebów, na co mają uważać etc. ...
Ich praca to właśnie odciąganie uwagi od poważnych przestępców. Jak z tą Zatoką Sztuki. Dwóch typów po tylu latach skazali na jakieś śmieszne wyroki za organizację dziewczynek dla pedofilów, ale ich klienci pozostali bezkarni bo to śmietanka biznesowo-celebrycka. Lud ma się jarać, że złapano zbaitowanego wioskowego przygłupa z IQ pomarańczy, a pedo-biznes dalej bezpiecznie się kręci.
Ale dzieci to wie, jak rwać... 😡
Druga spawa, to, że dzieci najczęściej molestowane są przez osoby najbliższe, a nie jakiś przygłupów z internetu, może dobrze by było, gdyby ci "łowcy pedofilów" założyli telefon dla dzieci molestowanych i przyjrzeli się prawdziwym sprawom, tam są chyba bardziej potrzebni
A ja zadam jedno zajebiście ważne pytanie...
Ujawnili i dopadli tylu co ruch obrony granic bąkiewicza. Czyli zero🤷🏻♂️
Lud ma się jarać, że złapano zbaitowanego wioskowego przygłupa z IQ pomarańczy.
Do czasu kiedy ktoś ogarnięty nie wyniucha w tym interesu i pozaprasza tych głupków ( co się jeszcze nie wyhuśtali i nie zostali wciągnięci na "listę przestępców seksualnych" - dane nie zostały ujawnione) do pozwu zbiorowego...
Mam mieszane uczucia, rozumiem, że ten przygłup nie rozmawiał z dzieckiem, tylko kimś kto udawał dziecko, czyli to była faktycznie prowokacja, trochę to za ostra zabawa
Druga spawa, to, że dzieci najczęściej molestowane są przez osoby najbliższe, a nie jakiś przygłupów z internetu, może dobrze by było, gdyby ci "łowcy pedofilów" założyli telefon dla dzieci molestowanych i przyjrzeli się prawdziwym sprawom, tam są chyba bardziej potrzebni
To nie jest ważne, kto siedział po drugiej strony kompa!
Żaden dorosły człowiek NIE MA PRAWA w ten sposób prowadzić rozmowy, mniemając, że ma do czynienia z dzieckiem!
Jak dla mnie to robią dobrą robotę, a wiecie dla czego? Zobaczcie sobie, 99% to ludzie z upośledzeniem... Jeśli tematy dzieci ich interesują to jest duża szansa że kiedyś gdzieś któryś porwie jakieś dziecko i zrobi mi krzywdę w okolicznym lesie. A milicja jak zwykle rozłoży ręce.
Tak przynajmniej mają już dane takiego lokalnego potencjalnego pedofila i jak coś się stanie to od razu będą sprawdzać te adresy o których wcześniej nie mieli by pojęcia.
Jak dla mnie takie prowokacje są spoko, normalny nie umówi się z kimś podającym się za 15 latke. A 99% zatrzymanych przez nich psycholi to ludzie koło 40, i starsi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie