W.g. mnie jakieś 85%. Ja na szczęście się do nich nie zaliczam,ale napisz ktoś że jest jest inaczej to chętnie wytłumaczę kto ma racje.

ja mam trochę podobnie. Wszyscy mi mówią ,,przestań tyle pić" ( pije rzadko ale jak się napije to litrami ) stresują mnie...więc pije
i tak zamyka się koło. pozdro dla kumatych
i tak zamyka się koło. pozdro dla kumatych

Haterem mozesz byc tylko majac wysmienita riposte i zdrowe poczucie humoru. Jebiac czyjes matki za to ze woli Messiego od Ronaldo swiadczy o tym ze jestes "dojezdzajacy" (poprawne politycznie okreslenie wiesniaka).
peace and acid
peace and acid
@krywal86 czyli jak powiem ćwikła z chrzanem to będzie to politycznie poprawne określenie miejskiego buraka?
"dojezdzajacy" nie jest przejawem mojej inwencji, tylko zapozyczeniem z jakiegos "smiesznego" portalu.
Jezeli uwazasz ze cwikla z chrzanem okresli mieszczuchow to ja mowie ze ok. Nie bede sie czepial w dziale hard, bo przeciez mozesz sie obrazic i napisac do admina.. Nie doszukuj sie insynuacji, ktorych autor nie sformulowal..
Jezeli uwazasz ze cwikla z chrzanem okresli mieszczuchow to ja mowie ze ok. Nie bede sie czepial w dziale hard, bo przeciez mozesz sie obrazic i napisac do admina.. Nie doszukuj sie insynuacji, ktorych autor nie sformulowal..
Jap🤬le chciałem napisać dialog, ale zrezygnowałem, bo był suchy -,-
podpis użytkownika
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś inteligencja pozaziemska jest to, że się z nami nie kontaktują.
@wincelo194
czytasz chciaz te posty, czy stawiasz piwo kazdemu jak leci?
czytasz chciaz te posty, czy stawiasz piwo kazdemu jak leci?
@krywal86 ale ja tylko grzecznie pytam, nie ma co się zaraz pompować. Widziałeś tak poza tym kogoś obrażonego na tym portalu co pisze do admina? Dziwne rzeczy wypisujesz.
Collaaaa napisał/a:
W.g. mnie jakieś 85%. Ja na szczęście się do nich nie zaliczam,ale napisz ktoś że jest jest inaczej to chętnie wytłumaczę kto ma racje.
Statystyka wyciągnięta z dupy strony, dawaj.
Ja pójdę spać a ty się wysilaj.
podpis użytkownika
Jak słabym trzeba być człowiekiem, aby bez wstydu przyznawać się, że jakaś obca mu osoba miała w sobie tyle siły, by obrazić jego uczucia religijne? Jak słabe musiały być te uczucia?
Wlasnie mialem isc, ale poczulem ze ktos nie ma racji w internecie, nie mylilem sie!
Oficnajlnie hejtuje ten temat.
Oficnajlnie hejtuje ten temat.