Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:04
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Ktoś widział mojego kotecka?
~Angel • 2018-04-26, 12:34
W mieście Fort Collins w Kolorado emerytowana para mieszkała razem z pitbullem. Pies zawsze biegł bez kagańca, dawał się pogłaskać sąsiadom, nie był agresywny w stosunku do ludzi ani zwierząt. Piesek (pitbull) był tak przyjazny że postanowił bez wiedzy swych właścicieli odwiedzić poruszającą się na wózku sąsiadkę i jej futrzastego przyjaciela. Niezapraszany piesek rozgościł się w salonie i poczęstował się koteckiem.

Wg źródła prawnicy właścicielki kota szykują już pozew sądowy o odszkodowanie.

podpis użytkownika

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2018-04-27, 19:16 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Indyferentny 2018-04-27, 20:18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Belweder 2018-04-27, 22:19 1
Zgłoś
bodzio667 2018-04-27, 22:36
Co za z🤬b. Tak, tak, ten nieróżnicujący głąb. I pewnikiem dziara też musi być. Ech...
Zgłoś
mam_racje 2018-04-28, 0:41
Rozdarłbym kundla i właściciela... z chorą przyjemnością i poczuciem pseudosprawiedliwości, ale bym rozdarł
Zgłoś
Wkurwiony_Zygfryd 2018-04-28, 8:35
Mój pies zrobił bardzo podobnie z tym, że na swoim terenie. Wszedł do niego kot i stracił głowę. Zaznaczam, że pies był wychowywany z dziećmi, nigdy nie ugryzł człowieka. Pies jest bardzo łagodny w stosunku do ludzi i innych psów, bardzo posłuszny i inteligentny z racji, że ma zagrodę dosyć sporą, to i zdobycze też ciekawe, Koty, łasice, kuny, jeże, szczury. Właściwie to ich fragmenty- połowy. Wiele rozmawiałem z hodowcami tej rasy i każdy jednoznacznie mówił, że to natura psa, że gatunek jest na wpół dziki, najbliżej spokrewniony wilka.

P.S. Syberial Husky

podpis użytkownika

Death solves all problems - no man, No_Problems.
Zgłoś
konto usunięte 2018-04-28, 10:44
Zgłoś
qwerq221 2018-04-29, 15:21
Zgłoś
Indyferentny 2018-05-02, 1:47
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem