szacunek mi nie potrzebny.. grunt to wyhaczać grubą kasę i dobre młody siksy na mieście
Słuchajcie tego lewaka a napewno daleko dojdziecie w życiu
podpis użytkownika

raz p🤬li głupoty i bawi sie w dzieciaka a nastepnie w tvn style udaje inteligenta ...

Facet może i błyskotliwy, ale zajebiście brakuje mu pewnej cechy - skromności. Dlatego Kuba: WYP🤬ALAJ !!!

ja tam go lubię, bo niczego mu nie zazdroszczę
a was widze aż zżera.

@trzelpy
nie zżera, po prostu ludzkość nic by nie straciła gdyby ten człowiek zniknął z ekranów
nie zżera, po prostu ludzkość nic by nie straciła gdyby ten człowiek zniknął z ekranów

Dlaczego się do niego przyp🤬alacie ? Mocherek i boocheno i reszta pokurczów, dla was pewnie każdy typ co ma więcej kasy i tylko otwiera buzię to już musi p🤬lić głupoty.
Wojewódzki może sobie mówić co chce , szczególnie że jest inteligentnym gościem i ma mnóstwo dystansu wobec samego siebie. A że przy okazji wyrywa sobie młode dupeczki i lubi wydawać hajs, to komu to k🤬a przeszkadza ?
Wojewódzki może sobie mówić co chce , szczególnie że jest inteligentnym gościem i ma mnóstwo dystansu wobec samego siebie. A że przy okazji wyrywa sobie młode dupeczki i lubi wydawać hajs, to komu to k🤬a przeszkadza ?

Głupi człowiek, nie zdobył by tyle kasy, nie miał by własnego programu, nie byłby jedną z najbardziej rozpoznawalnych osób w polskim Show Biznesie.
Nie interesują mnie jego poglądy polityczne, ale powiedział mądrze, i piwo leci.
Nie interesują mnie jego poglądy polityczne, ale powiedział mądrze, i piwo leci.
Bardzo, bardzo brutalnie i sadystycznie się wypowiada - pasuje w sam raz do tego forum...

Lubię go, ale wk🤬ia mnie lansowana przez niego myśl (którą jak widzę wielu tu powtarza) że jak się kogoś znanego nie lubi, krytykuje się go czy się z nim nie zgadza - znaczy zazdrość was zżera.
Sam się naśmiewa co tydzień z Dod, Mandaryn i innych Zakościelnych, a później mając w studiu im podobne persony cytuje prześmiewcze komentarze z internetu i mówi "to zazdrość! Masz pieniądze i jesteś sławny, to dlatego się z ciebie naśmiewają".
Ech...
Sam się naśmiewa co tydzień z Dod, Mandaryn i innych Zakościelnych, a później mając w studiu im podobne persony cytuje prześmiewcze komentarze z internetu i mówi "to zazdrość! Masz pieniądze i jesteś sławny, to dlatego się z ciebie naśmiewają".
Ech...