👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To tylko potwierdzenie tego co wielokrotnie pisałem, że ukraińcy to naród który swoją tożsamość narodową buduje na wyczynach oun, upa i ss galizien. Daleko na takim paliwie nie zajadą. Właśnie dlatego Putinowi było tak łatwo spolaryzować obywateli ukrainy zachód ma za bohaterów ludzi którymi na wschodzie się pogardza i których tam nienawidzą.
Eksperyment:
Wyobraźcie sobie analogiczną sytuacje w niemczech gdzie po II wś nazistą stawiano by pomniki, nazywano by ulice hitlerstrasse geringstrase itp, a na uroczystościach państwowych obok flagi niemieckiej powiewała by flaga III rzeszy.
Eksperyment:
Wyobraźcie sobie analogiczną sytuacje w niemczech gdzie po II wś nazistą stawiano by pomniki, nazywano by ulice hitlerstrasse geringstrase itp, a na uroczystościach państwowych obok flagi niemieckiej powiewała by flaga III rzeszy.

Czekam na jakis filmik z Polski, gdzie chłopaki leją na flage ukrainy i rosji
nic by mnie nie uszczesliwiło jak własnie taki widok idący w świat

@up z tą różnicą, że nam chodzi o pozbycie się właśnie tego antypolonizmu z systemu, a ta kukła to symbol narodu polskiego co da się usłyszeć w ironicznym haśle "[...] do naszych polskich braci". Z drugiej strony nasze władze nie są takie głupie na jakie się kreują. Komorowski idiotą jest bo ma taki być - powiązań z WSI nie każdy może się doszczycić... Na nic bulwers niestety

Sądząc po tym, że żyją to do wojenki się im nie spieszyło, ale kozaczą sie do nas
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie