Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
H................R 2015-03-06, 8:07 7
To tylko potwierdzenie tego co wielokrotnie pisałem, że ukraińcy to naród który swoją tożsamość narodową buduje na wyczynach oun, upa i ss galizien. Daleko na takim paliwie nie zajadą. Właśnie dlatego Putinowi było tak łatwo spolaryzować obywateli ukrainy zachód ma za bohaterów ludzi którymi na wschodzie się pogardza i których tam nienawidzą.

Eksperyment:
Wyobraźcie sobie analogiczną sytuacje w niemczech gdzie po II wś nazistą stawiano by pomniki, nazywano by ulice hitlerstrasse geringstrase itp, a na uroczystościach państwowych obok flagi niemieckiej powiewała by flaga III rzeszy.
Zgłoś
E................1 2015-03-06, 9:16
Czekam na jakis filmik z Polski, gdzie chłopaki leją na flage ukrainy i rosji nic by mnie nie uszczesliwiło jak własnie taki widok idący w świat
Zgłoś
b................e 2015-03-06, 9:37 1
elBiaauawy napisał/a:

k🤬a, jeden z najbardziej prymitywnych komentarzy jakie tu kiedykolwiek widziałem

Donald, zjedz snickersa.
Zgłoś
x................j 2015-03-06, 10:17
No k🤬a nie mogę z gości Ucięli głowę szmacianej lalce i co pokazali w ten sposób? Że są straszni i należy się ich bać? A może mam się poczuć urażony?
Śmieszne zabawy ludzi o mentalności dzieci mających za dużo wolnego czasu.
Zgłoś
Wada postawy 2015-03-06, 12:21
@up z tą różnicą, że nam chodzi o pozbycie się właśnie tego antypolonizmu z systemu, a ta kukła to symbol narodu polskiego co da się usłyszeć w ironicznym haśle "[...] do naszych polskich braci". Z drugiej strony nasze władze nie są takie głupie na jakie się kreują. Komorowski idiotą jest bo ma taki być - powiązań z WSI nie każdy może się doszczycić... Na nic bulwers niestety
Zgłoś
BongMan 2015-03-06, 17:29 2
Od zawsze mówiłem, że to p🤬lona dzicz i podludzie, między innymi dlatego jestem za Ruskimi i mam nadzieję, że zrobią z nimi porządek i tak ich za mordy wezmą, że się odechce bandytyzmu raz na zawsze.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
S................r 2015-03-06, 18:30
podejrzewam ze Putin ma plan na nich, te k🤬iszony by chcialy wydymac i rosje i Polskę
Zgłoś
moja stara 2015-03-06, 18:35
VIPwood napisał/a:

Już niedługo będzie po kozaczeniu... spokojnie, karma cierpliwa jest... zajedzie tam wujek Władimir i zrobi im z dupy wiosnę ludów, jesień średniowiecza pękną jak morele te j🤬e c🤬le haha zapraszam Pana na solo k🤬a, konsekwentnie bym go chętnie rozj🤬 p🤬lę wyzywam, go na śmierć czelendż
Każdy szmaciarz, który wyzywa nasz naród powinien mieć popełnione samobójstwo, oczywiście nasz nieRZĄD ma to w dupie bo godność tego narodu jest w bankach israela...

solo to sobie swietnie sam radzisz w kozaczeniu na łączach ale w duecie to pan z filmiku chetnie by cie pewnie
Zgłoś
r................0 2015-03-06, 18:47 6
1. Film z 2013

2. ... Komorowi uj🤬i więc w czym macie problem?

Piwko dla tych co odeszli od kompa i obalili swój złodziejski rząd !
Zgłoś
napierdalator13 2015-03-06, 18:50
AKEVITT ile ci putin płaci za takie p🤬lenie?
Zgłoś
sauerps 2015-03-06, 19:02
Brawo Filmik o tym jak ukraińcy odgrażają się Polakom a pod nim w komentarzach wojna Polsko-Polska. Jesteście k🤬a wielcy!

podpis użytkownika

Musicie uruść żeby to zrozumieć
Zgłoś
e................y 2015-03-06, 19:13 4
rico90 napisał/a:

Piwko dla tych co odeszli od kompa i obalili swój złodziejski rząd !

Po c🤬ju obalili- zamienili jednego oligarchę na drugiego. Latino/oligarcho demokracja tak działa właśnie.
A co do kółka wzajemnej adroracji- analtora małpy i innych spiedolin to zachęcam do odrobiny reflekcji zamiast pałować się bez zastanowienia nad gangsterem nr 1, czyli Putinem
Wszak w Polskiej racji stanu jest mieć bufor w postaci w miarę niezależnej Ukrainy pomiędzy Polską a Rosją.
Nie ma co też generalizować i wrzucać wszystkich Ukraińców do jednego wora z bandyterką działającą pod egidą czarno-czerwonej flagi. W głównej mierze mieszkają tam ludzie tacy sami jak my, którzy zapewne chcieli by normalnie żyć i pracować bez obawy, że jutro ojciec rodziny może oberwać kulę z nieznanych nikomu bliżej przyczyn.
Rozumiem pewne animozje między narodami, ale bądźmy ludźmi
Zgłoś
f................e 2015-03-06, 19:13
Sądząc po tym, że żyją to do wojenki się im nie spieszyło, ale kozaczą sie do nas
Zgłoś
k................m 2015-03-06, 19:41
z takim tępym kozikiem to mogą mi kanapkę smalcem posmarować
Zgłoś
stopro123456 2015-03-06, 19:48 1
ale wy dajecie sobą manipulować, jak teatralne kukiełki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie