👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trzeba bylo im z czolgami wjechac na ten majdan, a nie bawic sie w jakas polityke. Jeszcze taka ktora nas w gowno wpakowala.

Bagnet na broń
Kiedy przyjdą podpalić dom,
ten, w którym mieszkasz - Polskę,
kiedy rzucą przed siebie grom
kiedy runą żelaznym wojskiem
i pod drzwiami staną, i nocą
kolbami w drzwi załomocą -
ty, ze snu podnosząc skroń,
stań u drzwi.
Bagnet na broń!
Trzeba krwi!
elBiaauawy napisał/a:
Wszak w Polskiej racji stanu jest mieć bufor w postaci w miarę niezależnej Ukrainy pomiędzy Polską a Rosją.
Więc co za różnica czy będzie to bufor z Donbasem czy bez? Aha, chyba, że jesteś jednym z debili, którzy twierdzą, że Putin zajmie całą Ukrainę a później wjedzie czołgami do Polski. W takim razie nie mamy o czym rozmawiać.

Halibut napisał/a:
Więc co za różnica czy będzie to bufor z Donbasem czy bez? Aha, chyba, że jesteś jednym z debili, którzy twierdzą, że Putin zajmie całą Ukrainę a później wjedzie czołgami do Polski. W takim razie nie mamy o czym rozmawiać.
Nice strawman mate

Nic takiego nie napisałem, więc odnosisz się jedynie do swoich nic nie wartych domysłów.
W takim wypadku to ja nie mam o czym z tobą rozmawiać, nie na odwórt.

Filmik przedstawiający margines, tak jak w każdym państwie istnieje margines. Mam dziewczynę w Kijowie, byłem tam dużo i wiele o ukraińskim narodzie poznałem, ich historii, patriotyzmie, który jest obecnie ogromny - życzyłbym Polakom tak wielkiego patriotyzmu do swojego kraju jak u nich to wygląda. Nie prawdą jest, że wszyscy Ukraińcy nienawidzą Polaków, mało tego - większość Ukraińców nic nie ma do Polaków - u nas jest więcej ludzi którzy nienawidzą Ukraińców. Filmik z 2013 roku, przed Majdanem, prawdopodobnie grupa neonazistowska. Wiecie ile dostali w ostatnich wyborach ? Odpowiadam - coś koło 0,8% głosów, to tak jak u nas jakieś kanapy typu Ruch Narodowy, tyle, że jeszcze dużo mniej. Zdecydowana większość Ukraińców bardzo dobrze odnosi się do Polaków, byłem w Kijowie długo, ludzie sympatyczni i mili, byłem także we Lwowie, nie ma żadnych problemów, filmik oczywiście prawdziwy, ale u nas mamy większe antypatie do nich, niż oni do nas - taka prawda.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie