Siema, wrzucam tu coś swojego bo przyznam szczerze że jestem ciekawy opinii. A te na sadolu są zróżnicowane jak kolor skóry mieszkańców Paryża, więc nie mogę się doczekać. No, zrobiliśmy z kumplami na spontanie kulig. Prędkośc max. 70km/h. Miłego!
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:44
i zajebiście, piwko dla was Panowie. przypominają się stare dobre czasy, a wystarczy chcieć
@zsakuł adobe premiere, polecam nawalać na trialu
ale taki montaż to nawet w movie makerze zrobisz. tylko i wyłącznie cięcia.
SQT napisał/a:
Myślę że policja nie będzie miała większego problemu z dorwaniem was na podstawie tego filmu.
Nie hejtujcie autora tego posta bo taka prawda - tablice widać i jak ktoś nie będzie miał co robić po wolnym to od razu kierowcę namierzą...
A patrzcie ile przewinień - sanki, koleś w bagażniku...
drzewa jak drzewa ale ciekawe co by było jakby samochód z naprzeciwka wyleciał albo jeszcze lepiej traktor albo tir np z mleczarni z mlekiem
Dla mnie oni się super bawią. Ja kiedyś tez tak się bawiłam i jestem w jednym kawałku
A proponuje jeszcze worki po saletrze i słomę do środka jeszcze większa jazda
prockenzie napisał/a:
Między drzewami i słupami? Gościu, dobry film obejrzałeś?![]()
Obejrzyj kawałek od 1:01 do 1:09. Chłopaki zapierdzielają po drodze, ale obok są drzewa i słupy. Niby daleko od drogi, ale lina jest na tyle długa, żeby dosięgnąć i zabić kilku z tych idiotów.
Powiedz to rodzicom tej dziewczynki
Misiek_KRK napisał/a:
Myślałem, że ludzie bez mózgów są tylko w USA. Myliłem się. Jak widać na filmie są też w Polsce. Ciekawe, czy choć jeden z nich pomyślał o skutkach takiej przejażdżki, miedzy drzewami i słupami. Ale dzięki takim idiotom istnieje sadistic. Zapraszamy na harda
To jest powszechna praktyka.
@up
No i? lamusem jestes?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie