Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:05
konto usunięte 2016-01-06, 23:01 4
i zajebiście, piwko dla was Panowie. przypominają się stare dobre czasy, a wystarczy chcieć
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-06, 23:01
Golfem jeżdżą tylko lamusy
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-06, 23:09 25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zsakuł 2016-01-06, 23:12 1
w jakim programie filmik sklejony?
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-06, 23:18 1
@zsakuł adobe premiere, polecam nawalać na trialu ale taki montaż to nawet w movie makerze zrobisz. tylko i wyłącznie cięcia.
Zgłoś
own33333d7 2016-01-06, 23:20 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
artur_sz13 2016-01-06, 23:25
SQT napisał/a:

Myślę że policja nie będzie miała większego problemu z dorwaniem was na podstawie tego filmu.

Nie hejtujcie autora tego posta bo taka prawda - tablice widać i jak ktoś nie będzie miał co robić po wolnym to od razu kierowcę namierzą...

A patrzcie ile przewinień - sanki, koleś w bagażniku...

drzewa jak drzewa ale ciekawe co by było jakby samochód z naprzeciwka wyleciał albo jeszcze lepiej traktor albo tir np z mleczarni z mlekiem
Zgłoś
Schiroh 2016-01-06, 23:25 2
Zgłoś
PoliteP 2016-01-06, 23:26 8
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-06, 23:32 1
Zgłoś
madut019 2016-01-06, 23:39 2
Dla mnie oni się super bawią. Ja kiedyś tez tak się bawiłam i jestem w jednym kawałku A proponuje jeszcze worki po saletrze i słomę do środka jeszcze większa jazda
Zgłoś
Misiek_KRK 2016-01-06, 23:42
prockenzie napisał/a:

Między drzewami i słupami? Gościu, dobry film obejrzałeś?

Obejrzyj kawałek od 1:01 do 1:09. Chłopaki zapierdzielają po drodze, ale obok są drzewa i słupy. Niby daleko od drogi, ale lina jest na tyle długa, żeby dosięgnąć i zabić kilku z tych idiotów.
Powiedz to rodzicom tej dziewczynki
Zgłoś
Riffer 2016-01-07, 0:17
Misiek_KRK napisał/a:

Myślałem, że ludzie bez mózgów są tylko w USA. Myliłem się. Jak widać na filmie są też w Polsce. Ciekawe, czy choć jeden z nich pomyślał o skutkach takiej przejażdżki, miedzy drzewami i słupami. Ale dzięki takim idiotom istnieje sadistic. Zapraszamy na harda

To jest powszechna praktyka.

@up
No i? lamusem jestes?
Zgłoś
mystery0987 2016-01-07, 0:27
sam bym pojeździł szkoda że u mnie nie ma tyle śniegu
Zgłoś
Wojtylak 2016-01-07, 1:51 2
Fajnie popatrzeć jak normalni ludzie się dobrze bawią. Piwko
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem