Siema, wrzucam tu coś swojego bo przyznam szczerze że jestem ciekawy opinii. A te na sadolu są zróżnicowane jak kolor skóry mieszkańców Paryża, więc nie mogę się doczekać. No, zrobiliśmy z kumplami na spontanie kulig. Prędkośc max. 70km/h. Miłego!
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:29
🔥
Wystrzał z jadącego auta
- teraz popularne
nooo kuuurde nie wierzę, patrze na to i po prostu zbieram szczenę z podłogi, że golf w te mrozy odpalił.
Co jak co, ale nie spodziewałem się, że na tym portalu jest tylu lamusów.. niebezpieczne, nieodpowiedzialne, idiotyczne.. policja!! Ale musieliście mieć nudne dzieciństwo, z resztą nie tylko dzieciństwo
Piwko dla chłopaków za jedną z najlepszych rozrywek zimą!
Piwko dla chłopaków za jedną z najlepszych rozrywek zimą!
Dla myślącego kierowcy, rejestracja jest, jestem ciekawy kiedy policja wpadnie z mandatem, ponoć temu od kuligu po zamarzniętym jeziorze 3 lata grożą ... Pozdro
orzeszek_swin napisał/a:
Dla myślącego kierowcy, rejestracja jest, jestem ciekawy kiedy policja wpadnie z mandatem, ponoć temu od kuligu po zamarzniętym jeziorze 3 lata grożą ... Pozdro
wieźć rodzinę po cienkim lodzie i niemal ją zabić a jeździć po polnej drodze z kumplami to różnica, nie uważasz? nie pozdrawiam
Nikt nie zapytał o muze?
The Naked And Famous - Young Blood
Ale bez tego raperskiego podkładu.
The Naked And Famous - Young Blood
Ale bez tego raperskiego podkładu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie