Myślałem, że ludzie bez mózgów są tylko w USA. Myliłem się. Jak widać na filmie są też w Polsce. Ciekawe, czy choć jeden z nich pomyślał o skutkach takiej przejażdżki, miedzy drzewami i słupami. Ale dzięki takim idiotom istnieje sadistic. Zapraszamy na harda
Między drzewami i słupami? Gościu, dobry film obejrzałeś?

Muzyka, napięcie i wasze miny jakbyście mieli zaraz skakać na bungee albo ze spadochronu, niemniej jednak piwko za wyjście z domu
![]()
to głównie przez to, że drobinki śniegu, wody, soli, wszystkiego tam wymieszanego spod kół leci ci w oczy przy kilkudziesięciu km/h. zabrakło okularów.

podpis użytkownika
Sickening, weakening don't let another somber pariah consume your soulYou need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
polecam dłuższą linę między samochodem a pierwszymi sankami z takim węzłem przy sankach że by jednym szarpnięciem za krótki koniec odwiązywała się
jest ryzyko jest zabawa

po trzymaniu kierownicy widać że kierowca mistrzem nie jest
polecam dłuższą linę między samochodem a pierwszymi sankami z takim węzłem przy sankach że by jednym szarpnięciem za krótki koniec odwiązywała się
jest ryzyko jest zabawa![]()
to można nazwać brakiem trzymania kierownicy

podpis użytkownika
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.

Myślę że policja nie będzie miała większego problemu z dorwaniem was na podstawie tego filmu.
o tak, kolejni kurewsko groźni przestępcy zostaną dorwani.