📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:16

@up
Nie dane mi pamiętać gimnazjum ale zapewne można się wkręcić na korki z j. polskiego. Spróbuj, Panie ołowiana kulko
Pozdro dla fanów ASG
Nie dane mi pamiętać gimnazjum ale zapewne można się wkręcić na korki z j. polskiego. Spróbuj, Panie ołowiana kulko

Pozdro dla fanów ASG

o rety to na prawdę straszne. Mam na calym ciele kilkanaście takich blizn po kulkach ktore mi sie wbiły. Wziął by ja wyciagnął w 3 sekundy ( pewnie by troche bolało ale tylko chwile) i koniec tematu... ale musze z tej okazji filmik nagrywac i sie użąlac nad sobą...
Az mi sie przypomnialo jak dostalem z ak47 od cymy (430fps~) z baardzo blisko w warge. Sprawdzilem tylko czy zab caly. Wszystko wporzadku, tylko ludzie sie dziwnie w autobusie patrzyli na "pryszcza"

@up
Panie dorosły, a telefonami się Pan bawisz? W gry Pan grasz? Może Pan nie wiesz ale to też zabawki są
Ewolucji w to nie mieszaj, to przez takich jak Ty ludzkość przeżywa regres
Panie dorosły, a telefonami się Pan bawisz? W gry Pan grasz? Może Pan nie wiesz ale to też zabawki są

Ewolucji w to nie mieszaj, to przez takich jak Ty ludzkość przeżywa regres

pesanserinusminor, Skoro tak jeździsz po typowo męskim sporcie (nie wykluczam, kobiety też się zdarzają) to mam złą wiadomość i chyba każdy się domyśla jaką

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie