Przychodzi blondynka do sklepu z środkami owadobójczymi.
- Poproszę 100 kulek na mole.
Na drugi dzień:
- Poproszę 300 kulek na mole.
Na trzeci dzień:
- Poproszę 1000 kulek na mole.
Zdziwiony sprzedawca pyta:
- Po co pani tyle tych kulek na mole?
Blondynka na to:
- A co pan myśli, że taką kulką łatwo w mola trafić?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przecież można podnieść ...
To blondynka, nie wymagaj za wiele
konto usunięte
2012-10-06, 11:16
BongMan nie wysiliłeś się ten żart jest stary ... Chyba że zmieniłeś target żartów na gimbaze?
BongMan weź mi powiedz, tylko szczerze, czy to na prawdę Cię śmieszy czy uprawiasz czysty trolling? Bo zaczynam się zastanawiać czy wolał bym iść z Tobą na piwo czy mieć AIDS.
konto usunięte
2012-10-06, 12:11
@buszta2
ale Ty głupi jesteś....czego się czepiasz! nie podoba się, to nie komentuj, idź posprzątaj w pokoju!
konto usunięte
2012-10-06, 12:56
aż mi się łezka w oku zakręciła, przypomniały mi się czasy podstawówki, gdy ten żart był popularny
HAha, śmieszne jak BongMan z płaszczem w spodniach.
def1
2012-10-07, 4:29
odczepcie się od mistrza sucharów i kawałów
Wszyscy, którzy się czepiają - tematów 0. Jak znacie lepsze, to wrzucajcie i przestańcie marudzić. Żarty Bongmana dostają piwa, więc się podobają.
konto usunięte
2012-10-08, 20:18
BongMan, Ty kawalarzu!
konto usunięte
2012-10-08, 21:05
Przyznaję że nie znałem - ale baaardzo przewidywalna puenta
Myślałem, że będzie coś o kulkach analnych...
konto usunięte
2012-10-09, 14:56
konto usunięte
2012-10-09, 20:40