👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kiedyś był w prawie każdym filmie który puszczali w TV, a obecnie chyba go tylko na TVN Turbo słyszę w "Uwaga Pirat" i chyba w metrze go słyszałem też. Ciekawe ile tacy kultowi/najlepsi Polscy lektorzy zarabiają? Zna ich cała Polska ale pensje to mają raczej marne tak mi się zdaje...
@Siljorfag
Nie sądzę, że tak mało. Obstawiam, że sześć zer to już dawno na koncie jebło.
Nie sądzę, że tak mało. Obstawiam, że sześć zer to już dawno na koncie jebło.

Myślę że ludziom wychowanym na vhs ten głos dobrze się kojarzy. Pozytywny gościu. A "geniusz" mówiący o monopolu na lektora w czasach komuny proponuję nie spać na lekcjach historii bo nie bardzo ogarniasz.
Pamiętam jak kiedyś za gówniarza starszy brat znalazł gdzieś pod blokiem świerszczyka na jakieś 200 stron. Gruba książka, masa zdjęć, opowiadania erotyczne. Cała dzieciarnia się do nas zlatywała oglądać. Ale to były czasy.
komentarz z youtuba
Żona pyta Tomasza Knapika:
- Mówiłeś coś?
- Nie. Film oglądam.
Żona pyta Tomasza Knapika:
- Mówiłeś coś?
- Nie. Film oglądam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie