Niemcy jak zwykle udają, że nie wiedzieli, że coś się złego dzieje
U nas podczas wyborów przed wydaniem karty powinni wszystkim debilom puszczać krótki filmik z "dokonaniami" partyjnych marionetek.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-04-29, 3:04
Ale że co? Że 2 euro to za dużo?
konto usunięte
2015-04-29, 3:27
konto usunięte
2015-04-29, 3:50
konto usunięte
2015-04-29, 5:24
WSZYSTKIE firmy odzieżowe robią swoje produkty w takich egzotycznych krajach przy użyciu taniej siły roboczej (przeważnie dzieci) jedyną firmą którą tego nie robi jest bodajże American Apparel
konto usunięte
2015-04-29, 7:53
konto usunięte
2015-04-29, 9:01
@Sayagin
Wtedy otrzymają bodziec żeby coś zrobić z rządem w swoim kraju albo chociaż go opuścić i przyjechać do nas, oczywiście za pracą.
Do nas tzn. na zachód.
Nacisnąłbym "BUY" i prawdopodobnie kupiłbym jeszcze dwie, odchodząc od automatu z pozytywnym poczuciem że dałem zarobić komuś na drugim końcu świata.
konto usunięte
2015-04-29, 10:08
Kurde!! Jakby chociaż 50% kapuchy trafiło do tej Pani to by była bogata. Problem nie jest w kupić, czy nie kupić, ale dać zarobić ludziom. U nas co kurde niby jest?? Prezio firmy z ubrankami 2mln miesięcznie, pracowniczka szwalni 1,6 tyś zł miesięcznie.
konto usunięte
2015-04-29, 11:36
A co mnie ona obchodzi?
konto usunięte
2015-04-29, 14:21
No ale ktoś musi szyć żeby ktoś nosić mógł