Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
🔥 Drift bmw po polsku - teraz popularne
Kurczak na wyspach
konto usunięte • 2014-03-18, 22:34
Niech mi ktoś wytłumaczy bo mieszkam na wsi i się nie znam...

Czy tu chodzi o szczerość producenta czy o to, że ludzie to debile i nie czytają co na opakowaniu ?

Kurczak bez zawartości mięsa ? Tzn. zmielone k🤬a pióra, dzioby i kurze łapki czy coś ??

Materiał własny - jak się nie podoba to wiecie co z tym zrobić...
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-19, 9:30 38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dmnkzl 2014-03-19, 9:32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-19, 9:36 2
bezglutenowe pieczywo nie jest dobrym porównaniem do mięsa bez mięsa ale co ja tam wiem.
Zgłoś
woofer51 2014-03-19, 13:43
Zgłoś
StunterBoy 2014-03-19, 14:06
To jest mom. Drobniutko zmielone kosci, glowy, korpusy itd. doprawione, zabarwione i zapakowane.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-19, 16:41 1
Ten chemiczny syf nie ma nic wspólnego z dietą wegetariańską.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-19, 16:46 1
Zgłoś
killua 2014-03-19, 16:51
a od kiedy MOM to głowy i kości? w momie nie powinno (co nie znaczy ze nie ma) byc tkanki kostnej. sa tamrozne inne elementy ale ogolnie rozne miesa/chrzastki/sciegna/ zyly itp oddzielone szczotkami od kosci stad przemielone.
Zgłoś
orwell14 2014-03-19, 17:05
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-19, 17:33 1
Już bez przesady. Taki Tyson jest wegetarianinem, a nie można powiedzieć o nim, że jest ciotą.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-19, 17:38 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-19, 17:41
Jesli ktokolwiek mieszka/był w UK wie jak bardzo gowniane jedzenie mozna tu znalesc.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-19, 17:51
Ale się porozpisywali niektórzy. A autor postu napisał prosto i rzeczowo, że jest ze wsi i że się nie zna i jak to możliwe, że kurczak bez mięsa. Służę odpowiedzią:

Ingredients
Mycoprotein (89%), Rehydrated Free Range Egg White, Flavouring, Firming Agents: Calcium Chloride, Calcium Acetate; Gelling Agent: Pectin. Contains Egg & Milk. Produced in a factory which handles Wheat & Gluten.

Czy link do tłumacza angielsko-polskiego też podać?
Zgłoś
BroOshee 2014-03-19, 18:11
Jak kilka lat temu pracowałem w angli w głupiej budzie z jedzeniem to na parówkach do hot-dogów było napisane "80% potatoes"... szare, bez smaku i mogłeś do tego dostać cebulę która wyglądała jak papier i po wyjęciu z maszynki parowej wyglądała jak pocięty ślimak... Ale wszyscy angole wpieprzali aż im się uszy trzęsły... Nie ma co ukrywać, że smaku to oni nie mają...
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-19, 18:21
@hogg

OK z wsią akurat nie żartowałem bo tymczasowo mieszkam na wsi ale rozumiem, że są sojowe burgery dla rurkowców, wiem, że mleko potrafi być oszukane a w chinach ponoć ktoś handlował sztucznie wyprodukowanymi jajkami no ale nie o tym... chodzi o opakowanie mówiące o KURCZAKU BEZMIĘSNYM. Niewiem jak niektórzy ale ja z kurczaka to przeważnie jem tylko mięso. Jeśli odstawie mięso na bok to mi zostają chrząstki, kości, pióra i inne wynalazki...

To tak jakby się chwalić, że uprawiało się seks z 2 latkami naraz, tylko, że one miały wąsy i penisy...

Tłumacza podawać nie musisz - jakbyś chciał się czegoś nauczyć to pisz na priva :]
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem