Niech mi ktoś wytłumaczy bo mieszkam na wsi i się nie znam...
Czy tu chodzi o szczerość producenta czy o to, że ludzie to debile i nie czytają co na opakowaniu ?
Kurczak bez zawartości mięsa ? Tzn. zmielone k🤬a pióra, dzioby i kurze łapki czy coś ??
Materiał własny - jak się nie podoba to wiecie co z tym zrobić...
x................s
2014-03-18, 22:37
mom to nie mięso
wege k🤬y zawsze coś wymyślą żeby wk🤬ić normalnego pożeracza mięsiwa :|
Jestem ekspertem (wykładałem to gówno przez 10 miesięcy). Jedzenie dla wegetarian a dokładniej substytut mięsa, przypomina mięso smakiem, wyglądem, kształtem oraz chemicznymi właściwościami.
e................y
2014-03-18, 23:07
Mięso na wyspach jest mega c🤬jowe, w dużych sklepach nawet nie ma co kupować.
Quorn to po indiańsku znaczy - "Sam nie upolujesz - gówno zjesz "....
B................n
2014-03-18, 23:14
smakiem k🤬a? toż to smakuje jak... no właśnie c🤬j wi co. jak mam jeść z tym lazanie w robocie to juz wole tosta z serem zjesc.
G................2
2014-03-18, 23:21
W UK to u rzeźnika nie dostanie się porządnego mięcha :/ a w delipolska trzeba uważać na sk🤬ysynów, bo robią wszystkich w c🤬ja
Hm, to już wiemy z jakiego "mięsa" robią parówki
pistacjusz napisał/a:
Mięso na wyspach jest mega c🤬jowe, w dużych sklepach nawet nie ma co kupować.
Racja, do polskiego to nie ma porównania, ale i tak nie jest tak c🤬jowe jak w Holandii, tam przy smażeniu czasami woda z niego wycieka .
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
mój facet nie je mięsa bo niezdrowe (według niego) i je to gówno. Bo przecież sztuczne barwniki i połowa tablicy mendelejewa na talerzu są lepsze
quorn to firma sprzedajaca tzw mieso z laboratorium - jest to po prostu substytut miesa bez miesa, zrobiony na bazie jakis warzyw, cos jak kotlety sojowe tylko ze oni potrafia odwtorzyc nawet smak parowy z biedronki
S................6
2014-03-19, 6:55
no dobra, generalne czaję burgery dla wegetarian itd niech się cieszą ... no ale co to ma być ? "kawałki kurczaka, bezmięsne" jeb.
Stary! Co Ty k🤬a tam jesz??