👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kebab w cieście czy w bułce? Chociaż w tym przypadku, to raczej hot-dog.
Chłit martetindody!

chyba lepiej żeby ten pies został zjedzony niż żeby żył na ulicy i zaraz miał go przejechać samochód

alucard321 napisał/a:
Może kolega Mors_Nigra identyfikuje się jako kot i stąd ta niechęć do psów
Jak ktoś głupi to i ze zrozumieniem czytać nie umie. Nigdzie nie napisałem, że ogólnie mam coś do psów. Pisałem wyraźnie o bez-pań-skich psach. Wróć do szkoły, przeproś panią od j. polskiego żeś łajza i poproś by jeszcze raz Ci wszystko wytłumaczyła. Wtedy wróć i przeproś za to samo wszystkich sadoli.
A tak poza tym: "A wszystkim zoofilom..." Uderz w stół, a nożyce się odezwą!

Mors_Nigra napisał/a:
Zgadza się, psy są zwierzętami, nie ludźmi, ale ludzie też należą do królestwa zwierząt!
Dla bezpańskich kundli są tylko dwa miejsca: azjatycki talerz i dół z w... Brawo dla panów za oczyszczanie okolicy z zarazy.
A wszystkim zoofilom w tym wątku życzę, żeby w ich okolicy takie watahy bezpańskich, zawszonych, roznoszących zarazę kundli się namnożyło i terroryzowało ich i ich rodziny. Zobaczymy, jak wtedy zaczną skamleć.
coś mi się wydaje, że jak byłeś mały, to albo cię jakiś wyr🤬ał, albo w kondomie po podwórku ciągał.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie