Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
lokal.szczecin 2023-03-02, 22:20 9
c🤬ja sie tlumaczyl, jego auto jak to u wiekszosci kurierow
Zgłoś
Kriski 2023-03-02, 22:28 5
lokal.szczecin napisał/a:

Żółte to firmowe DHL, prywatni białymi busami jeżdżą.
Zgłoś
Heliar 2023-03-02, 22:30 5
No Debil, po prostu Debil
Zgłoś
Baronessa 2023-03-02, 22:34 9
lokal.szczecin napisał/a:

Serio, nie doś­ć, że bycie kurierem to jedna z najbardziej c🤬jowych robót, to jeszcze preferują, żebyś miał własnego dostawczaka ? A idź w c🤬j z takim interesem... Na mechanika by nie zarobił za te ochłapy, co płacą w kurierce...
Już lepiej siedzieć na dupie i być bezrobotnym, buahahah. Wszędzie j🤬y wyzysk..
Zgłoś
UrlichUrwich 2023-03-02, 23:02 1
Miałem troszkę podobnie jak w ostatniej części filmu - zderzak wskoczył mi za taką mocno wystającą rurkę wkopaną w ziemię (blokada do drzwi jakiegoś garażu) i jak cofnąłem to zerwałem przedni zderzak. Przy odrobinie sprytu można by ograniczyć straty, bo że coś się dzieje było wyraźnie słychać... [to jest ten moment, że można się śmiać ]
Zgłoś
nastuh 2023-03-02, 23:19 3
Miał słupek na słupku.
Zgłoś
Szaman24 2023-03-03, 0:15
Ale urwał!
Zgłoś
smc 2023-03-03, 0:18 3
Przyj🤬em tak w słupek wczoraj.

Nie widziałem sk🤬ysyna...
Zgłoś
Arashi91 2023-03-03, 1:37 5
Baronessa napisał/a:

Serio, nie doś­ć, że bycie kurierem to jedna z najbardziej c🤬jowych robót, to jeszcze preferują, żebyś miał własnego dostawczaka ? A idź w c🤬j z takim interesem... Na mechanika by nie zarobił za te ochłapy, co płacą w kurierce...

Tak, bo większość kurierów to jedno osobowe działalności gospodarcze. Zakładają firmę, biorą dotację na zakup busa i podpisują umowy z firmami kurierskimi. Wbrew pozorom to się bardzo opłaca, a czy robota taka c🤬jowa? Kiedyś była, dzisiaj nie ma żadnych standardów. Kurierzy już się nie umawiają, wp🤬lają paczki gdzie popadnie i c🤬ja ich interesuje co się z tym stanie. Nie ponoszą żadnych konsekwencji, wszystko jest ubezpieczone więc jak coś rozp🤬olą to nie ich problem. Jak się z czymś nie wyrobią to sobie zaznaczą w systemie, że doręczenie nie udane bo kogoś niby w domu nie było i wpadną przy okazji jak im będzie pasowało.
Zgłoś
smc 2023-03-03, 1:58 10
Ja zawsze dają kurierowi 10zł napiwku, więc mam u wszystkich szacunek. Dzwonią rano, umawiają się tam gdzie mi pasuje, a nawet pozdrawiają światłami gdy się mijamy na mieście.
Żyj i daj żyć innym...
Zgłoś
PabloSkills 2023-03-03, 2:36
Nie wytłumaczy.
Zgłoś
SmierdzacyBambus 2023-03-03, 3:19 6
Myślałem że zaraz jakiś bambus mu podp🤬li lodziare
Zgłoś
yankers 2023-03-03, 4:36 1
Kriski napisał/a:

Żółte to firmowe DHL, prywatni białymi busami jeżdżą.

DHL daje naklejki na busy ale jak masz jakiś c🤬jowy albo niepopularny model to wtedy dają tylko małe logo
Mój brat miał takiego żółtka, podobnie oklejonego a to był jego Transit.

Baronessa napisał/a:

Ta trzeba mieć swojego busa, firmy kurierskie tylko załatwiają większe zniżki na OC dla kuriera. Niektóre mają gest i dają za 1 zł ubranie firmowe bo w niektórych trzeba nawet to kupić
Zgłoś
darayavahus 2023-03-03, 8:15 1
UrlichUrwich napisał/a:

Miałem troszkę podobnie jak w ostatniej części filmu - zderzak wskoczył mi za taką mocno wystającą rurkę wkopaną w ziemię (blokada do drzwi jakiegoś garażu) i jak cofnąłem to zerwałem przedni zderzak. Przy odrobinie sprytu można by ograniczyć straty, bo że coś się dzieje było wyraźnie słychać... [to jest ten moment, że można się śmiać ]

Ja wjechałem w słup metalowy zakryty haszczami, będący przechylonym pod kątem 30 stopni, najechać najechałem, ale wyjeżdzając z parkingu słupek wbił mi się w chłodnicę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie