To niech k🤬a robotę zmienią jak nie maja samokontroli. Wk🤬ia mnie takie p🤬lenie. Ja też w pracy często muszę dojechać gdzieś na czas ale takich precli na drodze nie odp🤬lam
Hmm.. Tylko ty na czas musisz do jechać w 1 czy 2 punkty, a nie w 100-130 więc nie p🤬l. Jeszcze każdy do kogo się przyjedzie myśli, że jest jedyny i k🤬a to nie ma równo zapłacić, tu niech pan poczeka to znajdę pieniądze, tutaj nie ma dowodu tu coś i czekaj na debila, a nie daj odjedziesz bo nie chcesz tracić czasu to ze skargą na ciebie zadzwonią.
Zanim zacznie się lament polecam zamienić się z tymi ludźmi robotą. Potem możecie się wypowiedzieć.
tyllko czemu takie k🤬sy zamiast tylko swojego,narażają też życie innych?
jak zrobi wypadek to mu sie już nie spieszy?
a poza tym kuriery to fiuty.pisze tak dlatego,że nie tylko jezdzą jak debile.Nie szanują przesyłek[w ogóle zadnego szacunku]czasem wręcz niszczą specjalnie,źli,ze musza pracować. Nie szanują ludzi. Tylko swój zasrany,jakże cenny czas szanują.
Zanim zacznie się lament polecam zamienić się z tymi ludźmi robotą. Potem możecie się wypowiedzieć.
chyba cie poj🤬o
to ma być jakieś usprawiedliwienie że te tępe pały narażają niewinne osoby?
0 wyobraźni, niech płoną w piekle
K🤬a wy j🤬e debile,o robocie w kurierce wiecie całe gówno a wypowiadacie się jak eksperci.
Sam jestem kurierem,czasami trafia się paczka która musi być dostarczona np na godzine 9 bo klient zaznaczył sobie taką opcję,wtedy wszystko inne gówno Cię obchodzi,trzeba dać z siebie 200% i ...Albo kiedy wiezie się paczke do urzędu który jest np do godziny 15,wtedy zap🤬lasz na złamanie karku aby zdążyć przed zamknięciem bo zdana paczka=pieniądz,nie zdana paczka=wk🤬ienie kierownika i więcej roboty na drugi dzien....Pozdrawiam wszystkich kumatych którzy mają pojęcie czym jest robota w kurierce.
debili to se w rodzinie poszukaj ciołku.
Myslisz kur*a,ze tylko wam sie spieszy na jakas konkretna godzine?
Jak jedynymi kwalifikacjami,jakimi mogłeś sie wykazać szukając roboty,było prawo jazdyB, to nie sraj teraz,że masz taki zap🤬l,tylko ku*rwa uwazaj jak jeżdzisz!!
ssij

Zap🤬lać trzeba

Czyli trzeba stać się c🤬jem żeby być kurierem?
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.I will wear you like a condom.
debili to se w rodzinie poszukaj ciołku.
Myslisz kur*a,ze tylko wam sie spieszy na jakas konkretna godzine?
Jak jedynymi kwalifikacjami,jakimi mogłeś sie wykazać szukając roboty,było prawo jazdyB, to nie sraj teraz,że masz taki zap🤬l,tylko ku*rwa uwazaj jak jeżdzisz!!
ssij
Wyjmij z mordy k🤬sa ojca jak do mnie mówisz.
Po pierwsze śmieciu,gówno wiesz jakie trzeba mieć kwalifikacje bo z Twoimi możesz dostać się jedynie na męską dz🤬ke w burdelu.Po drugie wcale nie sram że mam zap🤬l,tylko jak byś tym tępym pół mózgiem zauważył tłumaczę tym co nie wiedzą jaka jest przyczyna takich właśnie zachowań jak na filmiku.Większe zagrożenie na drodze sprawiają codziennie tępe p🤬dy które bez zgody męża opuściły kuchnie,niezależnie jaką prace mają bo 80% kobiet tak właśnie jeździ,w tym pewnie Ty.
Więc nie udzielaj się jak nie masz pojęcia.