📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:11

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pracuje jako handlowiec gdzie mam prawie większość naszego kraju. Niestety często jest tak, że musisz dziennie zrobić te 800km autem plus prowadzić negocjacje. Normalne jest wtedy, że często wracając już do domu człowiek ciśnie. Natomiast trudno jest porównać kierowce który zarabia autem a normalnego użytkownika drogi. Ci którzy zarabiają w ten sposób na życie zwykle jadąc w ten sposób nie stwarzają zagrożenie. Próg ryzyka mają wyżej, bo wiedzą jak ich samochód się zachowuje oraz są w stanie przewidzieć zachowanie innych na drodze.
NIC, absolutnie NIC ich nie usprawiedliwia. Za każdy taki numer powinni stracić prawo jazdy i to dożywotnio.

PoMaluchu napisał/a:
Pewnego pięknego dnia, usłyszałem że kierowca odpoczywa w czasie gdy jedzie...powiedział to kierowniczek, nie wiedziałem czy mu jebnąć czy się śmiać...
ja bym jebnął.
Michno napisał/a:
najgorsze są prywaty, często są sytuacje że odbiorcy nie ma w domu, telefon odbierze dopiero za X razem i okazuje się, że jest w pracy.
Wyobraź sobie, że ludzie poza czekaniem w domu na kuriera muszą jeszcze popracować. Dlatego u mnie zazwyczaj kurierzy są tacy sprytni, że rozwożą paczki po godzinie 15.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie