No a ostatnio mistrzu atakował na rmf po. I tam to był wielki pan. No a tutaj zachowuje się jak burak i słoma z butów wychodzi
Niech się drapie gdzie chce tylko dlaczego jak tam obradują to pajac gada przez telefon ? Na jego miejsce mógłby iść kto inny co nie marnowałby tam tego miejsca i powietrza..
Myślę że wyszedł tutaj bardzo naturalnie. Dokładnie tak jak o nim myślałem: wieśniak i błazen

My cieżko pracujemy a taki sobie pójdzie jeszcze nie słucha i kasy ma jak 5miesięcy* mojej pracy ;/
a kuzwa wzieli by Tyle kasy ile zrobili to odrazu wszystko by się poprawiło w Polsce a nie 40 dni przepracowane i 40 dni urlopu
a kuzwa wzieli by Tyle kasy ile zrobili to odrazu wszystko by się poprawiło w Polsce a nie 40 dni przepracowane i 40 dni urlopu

Siedzi za gościem, który przemawia powinien mieć świadomość, że jest w kadrze... Ja rozumiem op🤬lać się w pracy rzecz ludzka, ale no bez przesady...
Jacy moderatorzy tacy userzy.
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."Jacy moderatorzy tacy userzy.
widzę że eksportujemy wspaniałe nasze robotnicze tradycje na zachód! GJ mr Kurski