Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pracę mojemu kuzynowi zadał nauczyciel, który należy do jakiejś organizacji narodowej.

Miał zrobić prezentację na lekcję wosu o jakimś problemie społecznym w Polsce.

Kuzyn zrobił prezentację o Cyganach. Dostał 6.

podpis użytkownika

Musisz mi pomóc
bo czuję się jak Bóg
który przez sześć dni budował
świat i powstał wielki chaos

Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało
Zgłoś
n................i 2014-02-19, 20:18 88
to chyba dobrze?
Zgłoś
hudziel 2014-02-19, 20:19 41
Dzięki takim ludziom można wynieść coś ze szkoły poza kredą.

podpis użytkownika

Chcę zostać księdzem jak mój ojciec.
Zgłoś
dzarul 2014-02-19, 20:28 18
Dawaj tu tą prezentację!
Zgłoś
E................m 2014-02-19, 20:42 8
hudziel napisał/a:

Dzięki takim ludziom można wynieść coś ze szkoły poza kredą.

Zegar ze ściany i mydło z WC.
Zgłoś
WhiteBaran 2014-02-19, 21:03 18
dzarul napisał/a:

Dawaj tu tą prezentację!

Spoko, zagadam jutro do kuzyna i wstawię.

podpis użytkownika

Musisz mi pomóc
bo czuję się jak Bóg
który przez sześć dni budował
świat i powstał wielki chaos

Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało
Zgłoś
S................k 2014-02-19, 22:15 8
Mój dawny nauczyciel od WOSu był strasznym euroentuzjastą. Nawet rozdawał na lekcjach jakieś prounijne śmieci w postaci ulotek. Kiedyś mieliśmy za zadanie napisać referat na temat jak oceniamy UE i jej wpływ na Polskę. Napisałem bardzo eurosceptyczny tekst, mówiący o tym, że UE niszczy pojęcie narodu, stara się stworzyć nową, europejską kulturę w miejsce kultur narodowych, centralizuje gospodarkę, tworzy bzdurne przepisy, wspiera zboczenia i przyjmuje rzesze ciapatych w swe granice.

Mimo to, że skrytykowalem ZSRE dostałem 6, a nauczyciel przestał, przynajmniej w naszej klasie, mówić o tym jaka ta unia jest zajebista.
Zgłoś
vass 2014-02-19, 22:27
up @Abdulan
Pewnie stwierdził, że z gamoniami nie będzie dyskutował
Zgłoś
antyzog 2014-02-19, 22:34 10
Ja jeszcze w technikum, na przedmiot "wiedza o kulturze" zrobiłem prezentacje o islamizacji Europy, również 6. Są nauczyciele, którzy mają otwarte umysły i są parapety. Tak jak pewna lewacka k🤬a od wychowania do życia w rodzinie, która raczyła nam wmawiać że homoseksualizm jest normalny, a nasza niechęć do pedałów wynika ze strachu że nas zgw🤬cą. Miałem wspaniałą klasę, mega z nią cisneliśmy, po niektórych lekcjach z nami płakała
Zgłoś
C................e 2014-02-19, 22:37 2
Zaczyna się udzielać paranoja sadistica, co za tym idzie p🤬lenie o umierającej europie i islamizacji.
Zgłoś
chetek 2014-02-19, 22:39 6
@Abdulan

Chyba nawet nie zdajesz sobie do końca sprawy z tego, jak zajebiście dobrego nauczyciela miałeś. Potrafił docenić inny, niż swój, punkt widzenia, właściwie ocenić sposób argumentacji, konstrukcję wywodu, słowem - ocenił nie twoje poglądy, ale to, że potrafiłeś je zaprezentować w mądry sposób. I o to chodzi.

Na palcach jednej ręki mogę policzyć moich nauczycieli, którzy nie oceniali wszystkich swoją miarą, niestety. Ale do dzisiaj ich szanuję.
Zgłoś
G................x 2014-02-20, 0:58
Pamiętam, że w mojej szkole nauczyciel od wosu wmawiał nam, że jedynym "słusznym autorytetem" jest bartoszewski...
Zgłoś
p................k 2014-02-20, 7:24
Ja kiedyś na lekcji plastyki narysowałem domek. Również 6.
Zgłoś
ssaved 2014-02-20, 8:40
wreszcie coś pozytywnego
Zgłoś
S................t 2014-02-20, 10:43
Gówniana prezentacja
Zgłoś