Pracę mojemu kuzynowi zadał nauczyciel, który należy do jakiejś organizacji narodowej.
Miał zrobić prezentację na lekcję wosu o jakimś problemie społecznym w Polsce.
Kuzyn zrobił prezentację o Cyganach. Dostał 6.
podpis użytkownika
Musisz mi pomóc
bo czuję się jak Bóg
który przez sześć dni budował
świat i powstał wielki chaos
Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało
n................i
2014-02-19, 20:18
to chyba dobrze?
Dzięki takim ludziom można wynieść coś ze szkoły poza kredą.
podpis użytkownika
Chcę zostać księdzem jak mój ojciec.
E................m
2014-02-19, 20:42
hudziel napisał/a:
Dzięki takim ludziom można wynieść coś ze szkoły poza kredą.
Zegar ze ściany i mydło z WC.
dzarul napisał/a:
Dawaj tu tą prezentację!
Spoko, zagadam jutro do kuzyna i wstawię.
podpis użytkownika
Musisz mi pomóc
bo czuję się jak Bóg
który przez sześć dni budował
świat i powstał wielki chaos
Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało
S................k
2014-02-19, 22:15
Mój dawny nauczyciel od WOSu był strasznym euroentuzjastą. Nawet rozdawał na lekcjach jakieś prounijne śmieci w postaci ulotek. Kiedyś mieliśmy za zadanie napisać referat na temat jak oceniamy UE i jej wpływ na Polskę. Napisałem bardzo eurosceptyczny tekst, mówiący o tym, że UE niszczy pojęcie narodu, stara się stworzyć nową, europejską kulturę w miejsce kultur narodowych, centralizuje gospodarkę, tworzy bzdurne przepisy, wspiera zboczenia i przyjmuje rzesze ciapatych w swe granice.
Mimo to, że skrytykowalem ZSRE dostałem 6, a nauczyciel przestał, przynajmniej w naszej klasie, mówić o tym jaka ta unia jest zajebista.
up @Abdulan
Pewnie stwierdził, że z gamoniami nie będzie dyskutował
Ja jeszcze w technikum, na przedmiot "wiedza o kulturze" zrobiłem prezentacje o islamizacji Europy, również 6. Są nauczyciele, którzy mają otwarte umysły i są parapety. Tak jak pewna lewacka k🤬a od wychowania do życia w rodzinie, która raczyła nam wmawiać że homoseksualizm jest normalny, a nasza niechęć do pedałów wynika ze strachu że nas zgw🤬cą. Miałem wspaniałą klasę, mega z nią cisneliśmy, po niektórych lekcjach z nami płakała
C................e
2014-02-19, 22:37
Zaczyna się udzielać paranoja sadistica, co za tym idzie p🤬lenie o umierającej europie i islamizacji.
@Abdulan
Chyba nawet nie zdajesz sobie do końca sprawy z tego, jak zajebiście dobrego nauczyciela miałeś. Potrafił docenić inny, niż swój, punkt widzenia, właściwie ocenić sposób argumentacji, konstrukcję wywodu, słowem - ocenił nie twoje poglądy, ale to, że potrafiłeś je zaprezentować w mądry sposób. I o to chodzi.
Na palcach jednej ręki mogę policzyć moich nauczycieli, którzy nie oceniali wszystkich swoją miarą, niestety. Ale do dzisiaj ich szanuję.
G................x
2014-02-20, 0:58
Pamiętam, że w mojej szkole nauczyciel od wosu wmawiał nam, że jedynym "słusznym autorytetem" jest bartoszewski...
p................k
2014-02-20, 7:24
Ja kiedyś na lekcji plastyki narysowałem domek. Również 6.
S................t
2014-02-20, 10:43
Gówniana prezentacja