Kolega nie wypłaci się do końca swojego marnego życia.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
Kolega nie wypłaci się do końca swojego marnego życia.
a mi się wydaje, że to fake. Że merc stał rozbity już na stacji, oni podjechali pod niego, maskę otworzyli dym poleciał z gorącej wody i wielkie mi wydarzenie. Zobaczcie że zatrzymał się na końcu z kamerą tak, żeby nie widać było lewego przodu dostawczaka. Moje przypuszczenia...
100% nie fejk, mieszkam w Gorzowie, czasami tamtędy jadę, ten merc tam stoi już szmat czasu.
Cytat:
a mi się wydaje, że to fake. Że merc stał rozbity już na stacji, oni podjechali pod niego, maskę otworzyli dym poleciał z gorącej wody i wielkie mi wydarzenie. Zobaczcie że zatrzymał się na końcu z kamerą tak, żeby nie widać było lewego przodu dostawczaka. Moje przypuszczenia...
podejrzewanie tych patoli o tak wysublimowany fejk chyba nie ma racji bytu :p
xmikexpl napisał/a:
Weź sobie przewiń trochę, widać jak Merc stoi cały nieuszkodzony
Znajdźcie sobie na Facebooku profil "Max Wichura" - to właśnie "kierownik".
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie