Dobra muzyka i ekstra bajka z dzieciństwa.
Tak tak, a za moich czasów nie było w ogóle komputerówno tak, skąd mogę to wiedzieć, przecież nie jestem elitą jak Ty
![]()
Dziękuję, że zrobiłeś dla mnie wyjątek o litościwy panie!
"Muzyka elektro" to oksymoron. Muzykę tworzą utalentowani ludzie za pomocą instrumentów a nie jakiś lamus, który siedzi przed komputerkiem i klika sobie myszką w programie. To elektroniczne gówno nie zasługuje na miano muzyki.
"Muzyka elektro" to oksymoron. Muzykę tworzą utalentowani ludzie za pomocą instrumentów a nie jakiś lamus, który siedzi przed komputerkiem i klika sobie myszką w programie. To elektroniczne gówno nie zasługuje na miano muzyki.
To jest za to prawdziwa muzyka?
wydawca to nie to samo co producent. jak źle zgrasz bity to żaden wydawca się pod tym nie podpisze. a tak swoją drogą nagraj coś jak to takie proste.To co robi to nie jest twórczość, tylko praca odtwórcza, bo po prostu skleja gotowe dźwięki. Dajcie mi dobrego wydawcę to wam na kompozytorze ze starej Nokii zrobię elektro hit lata 2013.