Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:57
konto usunięte 2012-09-05, 9:02 30
Nie tutaj.. na sadolu hejtuje się wszystko co nie jest rockiem i metalem. Jak dla mnie zajebiste
Zgłoś
Echis 2012-09-05, 9:34
Fajnie zmontowane, ciekawe czasy mi to przypomniało.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-05, 9:56 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-05, 10:27 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BongMan 2012-09-05, 12:16 34
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-05, 13:08 6
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-05, 13:44 6
Zgłoś
BongMan 2012-09-05, 13:56 15
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-05, 14:05 10
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-05, 14:36 18
Zgłoś
BongMan 2012-09-05, 14:51
Zgłoś
KwusheR 2012-09-05, 17:50 3
Pozdrawiam wszystkich, którzy uważają, że w metalu chodzi o bezmyślne nawalanie gdzie popadnie. Metal metalowi nierówny. W każdym gatunku muzyki znajdziemy coś co jest ambitne.

Co opanujesz szybciej? Program komputerowy czy instrument muzyczny?
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-05, 20:21
KwusheR napisał/a:

Co opanujesz szybciej? Program komputerowy czy instrument muzyczny?

Zdecydowanie instrument. Na klawiszach za małolata nauczyłem się grać raz dwa, FLa ciężko mi jest ogarnąć, naprawdę ciężko. Zresztą umiejętność gry na instrumencie i tworzenia w programie nie świadczą o niczym. Możesz umieć grać na instrumencie, ale będzie to tylko odtwarzanie już istniejących kawałków. Możesz ogarniać program i nie mieć pomysłu na utwór.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-06, 19:25
BongMan napisał/a:

Wcale się nie spiąłem, tylko stwierdziłem fakt. Popatrz choćby na tych gości z tego teledysku. Jeden gra na gitarze, drugi drze mordę, trzeci gra na basie, czwarty na perkusji. Każdy opanował jakiś instrument (wokal to też swego rodzaju instrument muzyczny), każdy coś robi i wszyscy razem tworzą muzykę.

Instrumenty (dźwięki) = muzyka
Wokal = śpiew
muzyka + śpiew = piosenki

Więc co stoi na przeszkodzie, żeby uznać dźwięki z komputera za muzykę? Ci goście z teledysku, czy im podobni jeśli skorzystają z dobrodziejstwa elektroniki nagle stracą status muzyków?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem