📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:01
Tak patrząc na te samochody jeżdżące po ich drogach. Zastanawiam się ile % ma lewe badania techniczne
JaroDonald napisał/a:
Tak patrząc na te samochody jeżdżące po ich drogach. Zastanawiam się ile % ma lewe badania techniczne
Nie ma tam czegoś takiego dla zwykłego szaraka, w Polsce jest taki rygor że co rok trzeba jeździć
Russka GTA zaczela sie od kiedy ruscy maja dostep do neta i kamerek
W GTA Sześć nie będzie takiego ziarna, nie będzie tak marnej rozdzielczości, ruch na ulicach będzie większy, zarówno wśród pieszych, jak i samochodów. I policjanci będą się poruszać mniej kwadratowo.
Apages napisał/a:
Achh!Ten końcowy czerwony napis "Pojmany"-bardzo mi się podoba!😁
Miałem taką samą reakcję!
Kolega widzę też się naumiał po kacapsku - prawidłowo! Jak to mówił mój ojciec "musisz znać język wroga".
JaroDonald napisał/a:
Nie ma takiego haraczu w Rosji.
W wielu stanach USA też nie.
Prozaq napisał/a:
Miałem taką samą reakcję!
Kolega widzę też się naumiał po kacapsku - prawidłowo! Jak to mówił mój ojciec "musisz znać język wroga".
Uczyłam się,obowiązkowo,w szkole-za PRL-u i bardzo się dziś z tego cieszę!..Jak najbardziej "musisz znać język wroga".Tylko..nie wszystko co rosyjskie-jest moim wrogiem! Ani Czajkowski,Rachmaninow;Czechow,Puszkin..i mogę tak dalej wyliczać..CHĘTNI do totalnego bojkotu wszystkiego co rosyjskie-powinni zacząć...od Tablicy Układu Okresowego Pierwiastków MENDELEJEWA!😁Niech zbojkotują-a świat,w kilka sekund spierniczy im się w denną przepaść destrukcji,niewiedzy i niemocy!😁
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie