Rosyjska myśl techniczna z silnikiem Vankla. Silnik ten jest produkcji rosyjskiej pojemność 1,3l. Ciekawe jak z hamowaniem
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:17
Wlali do łady paliwo rakietowe, albo w impresce zapomniał silnik odpalić.
Silnik Vankla.... A licencja jest?
Mazdy miały pierwszo, i projekt umarł.
@earl sorry, impreza owszem fajne auto, ostatnio spod świateł startowałem. Mimo 210KM przegrałem z imprezką 1,6 , bo ma odepchnięcie z 4 kół, a ja mimo opanowania poślizgu przednich, nie dałem rady. Ale co tam mam full wyposażenie, a ta impra ręcznie regulowane lusterka
Moc nie wyznacznik, ważna wygoda.
Mazdy miały pierwszo, i projekt umarł.
@earl sorry, impreza owszem fajne auto, ostatnio spod świateł startowałem. Mimo 210KM przegrałem z imprezką 1,6 , bo ma odepchnięcie z 4 kół, a ja mimo opanowania poślizgu przednich, nie dałem rady. Ale co tam mam full wyposażenie, a ta impra ręcznie regulowane lusterka
Silnik ten ma oznaczenie VAZ-415. To jest ich własna konstrukcja, Mazda nie jest wyjątkiem w świecie motoryzacyjnym.
Kaprys, Myślałem że wszystkie subaryny mają 4x4, poza tym wydaje mi się że lepsze przyspieszenie będzie jednak miał samochód z jedną osią napędzaną zwłaszcza, ze masz większą pojemność.
Od kiedy Ruscy produkują Wankla? Myślałem że tylko mazda produkuje Wankla.
Od kiedy Ruscy produkują Wankla? Myślałem że tylko mazda produkuje Wankla.
"wydaje mi się że lepsze przyspieszenie będzie jednak miał samochód z jedną osią napędzaną zwłaszcza, ze masz większą pojemność."
@Earl Grey - Masz rację. Wydaje Ci się.
@Earl Grey - Masz rację. Wydaje Ci się.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie