Wszystko wina grubej motop🤬dy, w dodatku bez klapek więc seryjny samobójca
Max przeciętna a nie ładna. Ja pierodle wyjdzie z piwnicy spóscie z kija co niektórzy bo serio Jadzia z mięsnego będzie dla was divą
silwerbalk napisał/a:
Max przeciętna a nie ładna. Ja pierodle wyjdzie z piwnicy spóscie z kija co niektórzy bo serio Jadzia z mięsnego będzie dla was divą
Jakieś duże dłonie. Miałbym wrażenie, że kazachstański górnik mi czarną łapą lewar zaciąga.
CrystalFairy napisał/a:
Jakieś duże dłonie. Miałbym wrażenie, że kazachstański górnik mi czarną łapą lewar zaciąga.
i jeszcze ten gówniany tatuaż na klacie. .. o krzywych oczach nie wspomnę

grubystefan napisał/a:
i jeszcze ten gówniany tatuaż na klacie. .. o krzywych oczach nie wspomnę
Moment, moment. Ja nie powiedziałem, że ręka kazachstańskiego górnika by mnie powstrzymała 😁
turor napisał/a:
Fajna, taka głupiutka, robisz co chcesz i na wszystko się zgodzi
Definiujesz wartość przez poziom manipulacji. Imponujące. W ten sam sposób dzieci "pokonują" minecrafta. Gratuluję mentalnego awansu na poziom czterolatka.
Młoda atrakcyjna dziewczyna uśmiechnęła się do kierowcy, więc doświadczył niepotrzebnej w tym czasie erekcji. Skupiło to jego uwagę na oddalającej się kusej spódniczce co by dojrzeć choć fragment oddalających się pośladków. Wypisz wymaluj przepis na kolizję drogową.
azerbah napisał/a:
Definiujesz wartość przez poziom manipulacji. Imponujące. W ten sam sposób dzieci "pokonują" minecrafta. Gratuluję mentalnego awansu na poziom czterolatka.
Twoje słowa są pełne obaw i lęku. No cóż, nie spodziewam się autorefleksji. Pozostań dalej w stanie samouwielbienia.
Ładna? Ty chyba na łeb upadłeś, zwykła brudaska, która śmierdzi gownem. Ha tfu!
A ty sie naucz pisać analfabeto.
SPÓSCIE 🤣🤣🤣
silwerbalk napisał/a:
A ty sie naucz pisać analfabeto.
SPÓSCIE 🤣🤣🤣