Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Shaolin_Majster 2025-03-15, 20:06 1
Może ona jest ten, Angel of Death czy coś? 😳
Zgłoś
chada 2025-03-15, 20:07 4
Wszystko wina grubej motop🤬dy, w dodatku bez klapek więc seryjny samobójca
Zgłoś
silwerbalk 2025-03-15, 20:09 59
Max przeciętna a nie ładna. Ja pierodle wyjdzie z piwnicy spóscie z kija co niektórzy bo serio Jadzia z mięsnego będzie dla was divą
Zgłoś
psyhepl 2025-03-15, 20:11 2
Koleś w samochodzie trzyma telefon w ręku
Zgłoś
turor 2025-03-15, 20:12 3
Fajna, taka głupiutka, robisz co chcesz i na wszystko się zgodzi
Zgłoś
Bloblas 2025-03-15, 20:25 9
Deska płaska z przetłuszczonymi kudłami a na sadolu ładna 😆
Zgłoś
CrystalFairy 2025-03-15, 21:02 11
silwerbalk napisał/a:

Max przeciętna a nie ładna. Ja pierodle wyjdzie z piwnicy spóscie z kija co niektórzy bo serio Jadzia z mięsnego będzie dla was divą

Jakieś duże dłonie. Miałbym wrażenie, że kazachstański górnik mi czarną łapą lewar zaciąga.
Zgłoś
grubystefan 2025-03-15, 21:14 5
CrystalFairy napisał/a:

Jakieś duże dłonie. Miałbym wrażenie, że kazachstański górnik mi czarną łapą lewar zaciąga.

i jeszcze ten gówniany tatuaż na klacie. .. o krzywych oczach nie wspomnę
Zgłoś
CrystalFairy 2025-03-15, 21:16 4
grubystefan napisał/a:

i jeszcze ten gówniany tatuaż na klacie. .. o krzywych oczach nie wspomnę

Moment, moment. Ja nie powiedziałem, że ręka kazachstańskiego górnika by mnie powstrzymała 😁
Zgłoś
azerbah 2025-03-15, 22:00 1
turor napisał/a:

Fajna, taka głupiutka, robisz co chcesz i na wszystko się zgodzi

Definiujesz wartość przez poziom manipulacji. Imponujące. W ten sam sposób dzieci "pokonują" minecrafta. Gratuluję mentalnego awansu na poziom czterolatka.
Zgłoś
Love_is_Love 2025-03-15, 22:38 3
Młoda atrakcyjna dziewczyna uśmiechnęła się do kierowcy, więc doświadczył niepotrzebnej w tym czasie erekcji. Skupiło to jego uwagę na oddalającej się kusej spódniczce co by dojrzeć choć fragment oddalających się pośladków. Wypisz wymaluj przepis na kolizję drogową.
Zgłoś
turor 2025-03-15, 22:58
azerbah napisał/a:

Definiujesz wartość przez poziom manipulacji. Imponujące. W ten sam sposób dzieci "pokonują" minecrafta. Gratuluję mentalnego awansu na poziom czterolatka.

Twoje słowa są pełne obaw i lęku. No cóż, nie spodziewam się autorefleksji. Pozostań dalej w stanie samouwielbienia.
Zgłoś
Batman_ 2025-03-15, 23:05 3
Ładna? Ty chyba na łeb upadłeś, zwykła brudaska, która śmierdzi gownem. Ha tfu!

silwerbalk napisał/a:

A ty sie naucz pisać analfabeto.

SPÓSCIE 🤣🤣🤣
Zgłoś
Cezzar 2025-03-15, 23:08 1
silwerbalk napisał/a:

Jak oglądasz sadola to wiesz, że piwnicy najbezpieczniej.. Trochę zbyt fekaliowy kolor skóry jak dla mnie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie