Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
BigLebovsky 2025-03-21, 16:09 4
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

A ja nosiłem maseczkę podczas covidu. Mogłem walić wodę 24/7 i nikt nie poczuł. 😃

Woda jest napojem neutralnym, właściwie pozbawionym zapachu (no chyba że mówimy o wodzie z Gangesu -ale ale....to już w sumie nie woda). Więc wracając do sedna -nikt by wody nie poczuł. Lepiej się przyznaj że łaziłeś w tej maseczce bo się ząbków myć nie chciało i darło z japy.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
birddog102 2025-03-21, 16:10 1
I takich lekarzy nam przysyłają?
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-03-21, 16:29 1
BigLebovsky napisał/a:

Woda jest napojem neutralnym, właściwie pozbawionym zapachu (no chyba że mówimy o wodzie z Gangesu -ale ale....to już w sumie nie woda). Więc wracając do sedna -nikt by wody nie poczuł. Lepiej się przyznaj że łaziłeś w tej maseczce bo się ząbków myć nie chciało i darło z japy.

Drobna literówka, oczywiście chodziło o wódę.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-03-21, 16:40
@JoSeed: Wysyp chorób uznanych za "opanowane" jakoś dziwnie koreluje z przyjazdem do PL 2 milionów ludzi bez żadnej kontoli. Podobnie w temacie chorób przenoszonych drogą płciową, ale to zapewne też efekt brak szczepień na kiłę, HIV i podobne. A nie, poczekaj...
Zgłoś
JoSeed 2025-03-21, 16:46 2
Bul_od_bytu napisał/a:

@
: Wysyp chorób uznanych za "opanowane" jakoś dziwnie koreluje z przyjazdem do PL 2 milionów ludzi bez żadnej kontoli. Podobnie w temacie chorób przenoszonych drogą płciową, ale to zapewne też efekt brak szczepień na kiłę, HIV i podobne. A nie, poczekaj...

Akurat ta straszna błonica została przywleczona z Czarnego Lądu 🤦‍♀️
Ale mamy MNÓSTWO krztuśca zza wschodniej granicy... tamto towarzystwo ze szczepieniami na poziomie Afryki.
Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-03-21, 16:48 2
BigLebovsky napisał/a:

Z tego co pamiętam to na kolankach ale u Bieruta. Choć mogę się mylić -sprawdzał nie będę bo się brzydzę.
A na sadolu jak napisałem ż🤬dokomuna to młodociane głąby mnie wyśmiały -cytuje -"zastanów się, ż🤬dzi czy komuna". Takie mamy wyedukowane społeczeństwo

Jak się przyglądam tej naszej młodzieży, kiedy to wszystko czytam to ręce opadają.
Niedouczone, a uważają się za Alfę i Omegę.
Tchórzliwe, a innych pouczają co to jest odwaga i odpowiedzialność.
Niezahartowane miękiszony, a pouczają boomerów jak należny żyć.
Czytałem tutaj w komentarzach jak @JoSeed pisała, że w razie napadu na Polskę ona by tej Polski z bronią w reku broniła.
Jaka była odpowiedz tej wykształconej super młodzieży? Ze braliby nogi za pas i w długą za granice!
Ale młodzieży kochana poinformujcie się najpierw do czego wojsko używa broni krótkiej, bo będą tacy, którzy z taka bronią będą na was przed samą granicą czekali.

Ze też im do tych pustych łbów myśl nie przyjdzie, że gdyby ten boomer był taki cwany jak te miekiszony, to by się do gumy albo do kibla spuścił.
Ze te wrzeszczące feministyczne p🤬dy nie pomyślą o tym, że mają matce boomerce swoje zasrane życie do zawdzięczenia, bo ich matki nie wyskrobały.
Ze nie pomyślą o tym, że to życie i ciało, które przez 9 miesięcy w sobie noszą, nie jest ich ciałem, tylko innym oddzielnym życiem wraz z prawem do tego życia. To nie jest ciało matki! To jest oddzielne inne ciało. Dzieciobójczynie p🤬lone, bo chyba tylko o to im chodzi, żeby się wyp🤬olić, ale nigdy żadnej odpowiedzialności nie ponosić.
Zgłoś
Madzia123 2025-03-21, 17:04 1
Laryngolog na NFZ słyszysz te klaskanie? Tak słyszę, to wyp🤬alaj zdrowy jesteś 🤣🤣
Zgłoś
Konto usunięte 2025-03-21, 17:23
JoSeed napisał/a:

Nikt mnie nie zmusił. Pracuję z immunologami na skalę europejską. Poznałam podstawy kliniczne, biochemiczne, do tego zmarło parę moich koleżanek, które opiekowały się chorymi.
Nie jestem foliarą (tak, tak, już wiem, co to znaczy), nie cierpię teorii spiskowych. O dziwo, nie chorowałam ani ja, ani moi bliscy, a koleżanki, które się zaszczepiły przechodziły covid z minimalnymi objawami.
Takim lekarzom, o którym piszesz pluję w mordę - nie chce? Niech się nie szczepi.
Dzięki takim debilom mamy dziś śmiertelną błonicę w PL, która mało kto widział na oczy, bo była wytępiona dzięki szczepieniom pół wieku temu.
Chooj im w doopę.

Ok.
Czyli dałaś się nabrać i jesteś z tego dumna oraz złorzeczysz ludziom mającym znacznie większa wiedzę od Ciebie. xD Klasyka.
Przypomnę, że pisałem o Covidzie i "szczepionce" na niego wynalezionej, przetestowanej i wyprodukowanej w ilości wielu MILIARDÓW SZTUK w niespełna SZEŚĆ (6)miesięcy, a nie o błonicy, tężcu, wściekliźnie czy polio nad którymi pracowano przez kilkanaście - kilkadziesiąt lat i których działanie faktycznie potwierdzono.
(Co nie zmienia faktu, że używanie jonów rtęci jako konserwantu szczepionki na pewno jest jebitnie zdrowe, zwłaszcza podane w postaci iniekcji) o jonach glinu już nawet nie piszę. xD

Jedno pytanie, całkiem serio:
Czy nic nie dało Tobie do myślenia, nie spowodowało choćby odrobinę wątpliwości,
że ta ogólnoświatowa pandemia Covid-19 skończyła się w ciągu 24 godzin na całym świecie, gdy Putin uderzył na Ukrainę i po całej Europie rozlały się miliony NIEZAMASECZKOWANYCH oraz NIEZASZCZEPIONYCH Ukraińców?
Skończył się: nakaz szczepień za brak których wyrzucano z roboty nawet żołnierzy, "dystans społeczny", zakaz imprez masowych, zamykanie kościołów, noszenie maseczek, zdalne nauczanie, praca zdalna, ZAMYKANIE PRZYCHODNI I SZPITALI przed chorymi itd itd itd

No, dobra. Drugie pytanie:
Nic nie dało Ci do myślenia oficjalne oświadczenie chyba szefa CIA z USA, (już za Trumpa), że operacja Covid-19 była OPERACJĄ SPIŁECZNO-PSYCHOLOGICZNA a nie pandemią.
I wyjaśniał, że gdy istnieje realny problem to nad rozwiązaniem go w naturalny sposób debatują i zwolennicy i przeciwnicy danego rozwiązania.
Podczas O S-P do głosu dopuszczeni są jedynie zwolennicy jednej opcji i tutaj nawet Watykan się nie wyłamał.
W mediach miałaś właśnie taki w 100% JEDNOSTRONNY PRZEKAZ.
OKOŁO 100 UCZCIWYCH I MĄDRYCH POLSKICH LEKARZY jest prześladowanych przez Izby Lekarskie, bo leczyli zgodnie z własnym przekonaniem, sumieniem i wiedzą
Jak choćby ten lekarz od amantadyny z Lublina.
Ps. Na Sadolu był film tuż sprzed "pandemii" o tym jak eksplodował i spalił się drugi co do wielkości na świecie, zakład produkujący amantadynę. Co za przypadek.
Tak wiem, jak ktoś "nie cierpi teorii spiskowych" to nic nie zobaczy nawet gdyby taka teoria spiskowa kopnęła go prosto w dupę. xDDD, ale jak masz czas zaglądać tutaj to może stracisz chwilę i zastanowisz się na pierwszym pytaniem? A może sama znajdziesz co powiedziano o OS-P?
Miłego dnia
Zgłoś
JoSeed 2025-03-21, 17:28 2
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:

Ok.
Czyli dałaś się nabrać i jesteś z tego dumna oraz złorzeczysz ludziom mającym znacznie większa wiedzę od Ciebie. xD Klasyka.
Przypomnę, że pisałem o Covidzie i "szczepionce" na niego wynalezionej, przetestowanej i wyprodukowanej w ilości wielu MILIARDÓW SZTUK w niespełna SZEŚĆ (6)miesięcy, a nie o błonicy, tężcu, wściekliźnie czy polio nad którymi pracowano przez kilkanaście - kilkadziesiąt lat i których działanie faktycznie potwierdzono.
(Co nie zmienia faktu, że używanie jonów rtęci jako konserwantu szczepionki na pewno jest jebitnie zdrowe, zwłaszcza podane w postaci iniekcji) o jonach glinu już nawet nie piszę. xD
Jedno pytanie, całkiem serio:
Czy nic nie dało Tobie do myślenia, nie spowodowało choćby odrobinę wątpliwości,
że ta ogólnoświatowa pandemia Covid-19 skończyła się w ciągu 24 godzin na całym świecie, gdy Putin uderzył na Ukrainę i po całej Europie rozlały się miliony NIEZAMASECZKOWANYCH oraz NIEZASZCZEPIONYCH Ukraińców?
Skończył się: nakaz szczepień za brak których wyrzucano z roboty nawet żołnierzy, "dystans społeczny", zakaz imprez masowych, zamykanie kościołów, noszenie maseczek, zdalne nauczanie, praca zdalna, ZAMYKANIE PRZYCHODNI I SZPITALI przed chorymi itd itd itd
No, dobra. Drugie pytanie:
Nic nie dało Ci do myślenia oficjalne oświadczenie chyba szefa CIA z USA, (już za Trumpa), że operacja Covid-19 była OPERACJĄ SPIŁECZNO-PSYCHOLOGICZNA a nie pandemią.
I wyjaśniał, że gdy istnieje realny problem to nad rozwiązaniem go w naturalny sposób debatują i zwolennicy i przeciwnicy danego rozwiązania.
Podczas O S-P do głosu dopuszczeni są jedynie zwolennicy jednej opcji i tutaj nawet Watykan się nie wyłamał.
W mediach miałaś właśnie taki w 100% JEDNOSTRONNY PRZEKAZ.
OKOŁO 100 UCZCIWYCH I MĄDRYCH POLSKICH LEKARZY jest prześladowanych przez Izby Lekarskie, bo leczyli zgodnie z własnym przekonaniem, sumieniem i wiedzą
Jak choćby ten lekarz od amantadyny z Lublina.
Ps. Na Sadolu był film tuż sprzed "pandemii" o tym jak eksplodował i spalił się drugi co do wielkości na świecie, zakład produkujący amantadynę. Co za przypadek.
Tak wiem, jak ktoś "nie cierpi teorii spiskowych" to nic nie zobaczy nawet gdyby taka teoria spiskowa kopnęła go prosto w dupę. xDDD, ale jak masz czas zaglądać tutaj to może stracisz chwilę i zastanowisz się na pierwszym pytaniem? A może sama znajdziesz co powiedziano o OS-P?
Miłego dnia

Szczepionka na pneumokoki też ma nieskończone badania, cały czas jest w fazie klinicznej, a uratowała życie setkom tydiecy wczesniaków...
Ale masz rację, ponieważ, jako baba jestem ciekawska to rozejrzę się w temacie

Wzajemnie, Odrobino
Zgłoś
Gurtas 2025-03-21, 17:35
Bazyli.Kapusta napisał/a:

Córka oficera NKWD jest przecież wyznacznikiem zasad moralności w naszym kraju.
Nie mogę, bo mnie w krzyżu strzyka!

Czyli na pieska odpada?
Zgłoś
Konto usunięte 2025-03-21, 17:57
JoSeed napisał/a:

Szczepionka na pneumokoki też ma nieskończone badania, cały czas jest w fazie klinicznej, a uratowała życie setkom tydiecy wczesniaków...
Wzajemnie, Odrobino

Podczas "pandemii" pracowałem w laboratorium.
Była tam też dziewczyna, którą chłopak co pół godziny informował ile to jest nowych zarażonych i ile umarło. Dosłownie. Ciągle było słychać pikanie mesendźera, po którym ona bladła
Dziewczyna ciągle spięta, blada, trzęsące się ręce itd. Nie wiele brakowało aby zeszła xD
Uspokajałem ją od początku, że ta pandemia to pic na wodę. Potrafiła tylko odburknąć "ta, jasne..."
W końcu wziąłem ją do kompa, na Onecie podawali, że zmarło od początku pandemii ponad 500 osób - to było w maju czyli w około 2 miesiącu.
Włączyłem stronę GUS i tebelę ze zgonami z lat poprzednich. 2018 czy 2019.BEZ STRASZNEJ PANDEMII
Liczba zmarłych w POlsce w roku - 415 000 czyli ok 36 000 miesięcznie czyli około 1100 osób dziennie bez żadnej pandemii.
Dziewczyna z 5 minut patrzyła i nie rozumiała. Tłumaczyłem jej chyba ze 3 razy zanim załapała.
Zobacz, mówię, ogłaszają pandemię bo zmarło 500 osób w 2 miesiące, podczas gdy bez pandemii w Polsce normalnie umiera dziennie średnio 1100 osób... !!!
Nie widzisz, że to ŚCIEMA?!
Gdy załapała, dosłownie widać było jak te emocje zeszły z niej i przestała się bać.
Czy dobrze zrobiłem tłumacząc jej tę prostą w sumie rzecz? NIe wiem, bo miałem wrażenie, że dziewczyna mnie za to znienawidziła xD
Bo
"Łatwiej oszukać kogoś niż przekonać oszukanego, że został oszukany" XD

Przez lata pracowałem jako wolontariusz w wakacje z chorymi na SM, z amputowanymi kończynami, z paraliżem czy porażeniami i wiedziałem ogólnie ile osób rocznie umiera w Polsce z powodu zawału, nowotworów i powyższych chorób i JAKI TO JEST RZĄD WIELKOŚCI, więc gdy widziałem liczby ofiar na Onecie czy podawane przez MZ to umierałem ze śmiechu - pewnie jako jeden z nielicznych.

PS. A tak z głowy? Nic nie świta? Nic nie kojarzysz odnośnie pytania nr 1 xD
Zgłoś
htp 2025-03-21, 18:59 1
ZiooMall napisał/a:

Wyp🤬alaj z tym ruskim gównem kacapie. To strona dla polskich patriotów i orki czy inne ukry nie są tu mile widziane

Widzę, że odważny, a w dodatku prawdziwy Polak i patriota.
Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-03-21, 19:14
JoSeed napisał/a:

Wzajemnie, Odrobino

W moim przypadku pierwsza szczepionka spłynęła po mnie jak po kaczce, bez najmniejszych skutków ubocznych.
Natomiast druga szczepionka wywołała u mnie reakcje tak gw🤬towną, że bylem całkowicie pewny zbliżającej się śmierci.
Nie moglem się nawet telefonicznie z matką pożegnać, ale po trzech dniach sam bez opieki i pomocy wyszedłem z tego.
To znaczy mój organizm z tego wyszedł. Obie szczepionki były z Pfizera.
Trzeciej szczepionki już nie wziąłem. Bałem się, że tym razem mogę tego nie przeżyć.
Po szczepionce musiałem czekać 30 minut pod obserwacja w punkcie szczepienia, ale nie było żadnych sensacji.
Reakcja przyszła dopiero po około sześciu godzinach. Pogorszenie się mojego stanu trwało nie dłużej niż 10 minut.
Po około 30 minutach już bylem niezdolny do poruszania się.
Zgłoś
ufok 2025-03-21, 19:43
Taki pakistański Czerniak czy inny Zięba
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-03-21, 22:30
Karboksylator napisał/a:

nie magnesowanie, tylko magnetyzowanie.

Tak. Masz rację. Chciałem żeby było bardziej sarkastycznie. Ale owszem, to było magnetyzowanie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie