Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
żmij 2025-03-21, 8:34 9
Miszcz!
Jak na c🤬tego przystało. Utalentowany i wiarygodny, jak oni wszyscy.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
JoSeed 2025-03-21, 8:48 34
O w mordę... dzis to zapodam moim audiologom! Jesteśmy sto lat za Pakistanem... 🤔
Zgłoś
htp 2025-03-21, 9:14 3
Po co komentować, lepiej to obejrzeć.
Zgłoś
smc 2025-03-21, 9:29 6
Wbiją mu naukę do głowy.

Dlatego oni latają w kosmos, a nasza młodzież ogląda tiktoka.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-03-21, 10:06 10
smc napisał/a:

Wbiją mu naukę do głowy.

Oni latają w kosmos tylko po detonacji ładunku przy samobóju.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Geraldinio 2025-03-21, 10:40 23
smc napisał/a:

Wbiją mu naukę do głowy.

edit:
Wiem, Indie to nie Pakistan, ale to jedna c🤬jnia.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Sidyk 2025-03-21, 10:41 1
No, dwie kozy się należą
Zgłoś
JoSeed 2025-03-21, 11:00 7
htp napisał/a:

Po co komentować, lepiej to obejrzeć.

Się śmiej. Pamiętam, jak moja Babcia z ciotką siedziały przed tv i dały się uzdrawiać... i jeszcze mówiły, że działa!
To były czasy

Ja dziś, jak chcę spacyfikować klienta, co by się nie darł, macham mu zabawką na nitce i też odczyniam: adin, dwa, tri... zakryj głaza... 😎
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-03-21, 11:03 3
JoSeed napisał/a:

Się śmiej. Pamiętam, jak moja Babcia z ciotką siedziały przed tv i dały się uzdrawiać... i jeszcze mówiły, że działa!
To były czasy
Ja dziś, jak chcę spacyfikować klienta, co by się nie darł, macham mu zabawką na nitce i też odczyniam: adin, dwa, tri... zakryj głaza... 😎

I magnesowanie wody, i magnesowanie wody!!! Oczywiście też przez tv... 😂 Oj były czasy... Siermiężne, ale jakoś tak ludź ludziowi ludziem był...

[ Dodano: 2025-03-21, 11:04 ]
Geraldinio napisał/a:

edit:
Wiem, Indie to nie Pakistan, ale to jedna c🤬jnia.

Wincy gówna wklej do obrazka, będzie wiarygodniej.
Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-03-21, 11:43 3
JoSeed napisał/a:

To były czasy

JoSeed czasami pracuje jak na sabacie czarownic, ale jeżeli to funkcjonuje, to czemu nie.

Siła autosugestii jest jeszcze nie zbadana.
Moja matka po niezbyt udanym zabiegu dentystycznym w latach 60-tych straciła czucie z prawej strony dolnej szczęki.
Mogła się tam nakłuwać i ani to jej nie bolało, ani krwawic nie chciało.
W Kaszpirowskiego bardzo wierzyła. Inaczej tego nie można nazwać. Ona w niego wierzyła wiarą religijną.

Po jednym z seansów telewizyjnych z Kaszpirowskim po prawie 30-stu latach odzyskała czucie w swojej szczęce.

Ja natomiast nie poddaję się hipnozie. Za namową znajomych i rodziny poszedłem do hipnotyzera, by leczyć się z nałogu nikotynowego.
Facet twierdził, że jest w stanie hipnotyzować i uleczyć każdego. Na mnie się przejechał i c🤬j mu z tego wyszedł, ale pieniędzy przynajmniej nie żądał.
To wszystko to kwestia wiary i autosugestii.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-03-21, 11:49 2
Bazyli.Kapusta napisał/a:

JoSeed czasami pracuje jak na sabacie czarownic, ale jeżeli to funkcjonuje, to czemu nie.
Siła autosugestii jest jeszcze nie zbadana.
Moja matka po niezbyt udanym zabiegu dentystycznym w latach 60-tych straciła czucie z prawej strony dolnej szczęki.
Mogła się tam nakłuwać i ani to jej nie bolało, ani krwawic nie chciało.
W Kaszpirowskiego bardzo wierzyła. Inaczej tego nie można nazwać. Ona w niego wierzyła wiarą religijną.
Po jednym z seansów telewizyjnych z Kaszpirowskim po prawie 30-stu latach odzyskała czucie w swojej szczęce.
Ja natomiast nie poddaję się hipnozie. Za namową znajomych i rodziny poszedłem do hipnotyzera, by leczyć się z nałogu nikotynowego.
Facet twierdził, że jest w stanie hipnotyzować i uleczyć każdego. Na mnie się przejechał i c🤬j mu z tego wyszedł, ale pieniędzy przynajmniej nie żądał.
To wszystko to kwestia wiary i autosugestii.

. "Na mnie się przejechał i c🤬j mu z tego wyszedł, ale pieniędzy przynajmniej nie żądał."

Wyszedł albo wszedł 😂 na pewno pamiętasz wszystko z tego seansu??? 😳
Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-03-21, 11:53 3
Shaolin_Majster napisał/a:

I magnesowanie wody, i magnesowanie wody!!! Oczywiście też przez tv... 😂 Oj były czasy... Siermiężne, ale jakoś tak ludź ludziowi ludziem był...
Wincy gówna wklej do obrazka, będzie wiarygodniej.

O ciuliku! O magnesowaniu wody nie słyszałem.
Czasy były siermiężne, ale internetu nie było i ludzie siłą rzeczy mieli normalne, a nie wirtualne kontakty ze sobą.

[ Dodano 2025-03-21, 11:59 ]
Shaolin_Majster napisał/a:

. "Na mnie się przejechał i c🤬j mu z tego wyszedł, ale pieniędzy przynajmniej nie żądał."
Wyszedł albo wszedł 😂 na pewno pamiętasz wszystko z tego seansu??? 😳

Napewno pamiętam wszystko i nie byłem z nim sam, tylko z matką. Sam i dobrowolnie bym nie poszedł.
Jak myślisz? Kto kpił z jego hipnozy i dlaczego?

[ Dodano 2025-03-21, 12:04 ]
JoSeed napisał/a:

To były czasy

A ile Tobie trzeba zapłacić za Twoje gusła? To idzie prywatnie, czy na NFZ?
Zgłoś
jkllll485 2025-03-21, 12:07 1
Sprawdza jak bardzo ma zakuty łeb
Zgłoś
Geraldinio 2025-03-21, 12:15 2
Bazyli.Kapusta napisał/a:

(...)
A ile Tobie trzeba zapłacić za Twoje gusła? To idzie prywatnie, czy na NFZ?

Głupie pytanie, przecież to oczywiste, że na NFZ

Prywatnie to cię przed operacją uśpią, albo dadzą miejscowe znieczulenie, a w NFZ to Kaszpirowski, albo zaśpiewają "aaa kotki dwa..." xd

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie