O ciuliku! O magnesowaniu wody nie słyszałem.
Czasy były siermiężne, ale internetu nie było i ludzie siłą rzeczy mieli normalne, a nie wirtualne kontakty ze sobą.
Napewno pamiętam wszystko i nie byłem z nim sam, tylko z matką. Sam i dobrowolnie bym nie poszedł.
Jak myślisz? Kto kpił z jego hipnozy i dlaczego?
A ile Tobie trzeba zapłacić za Twoje gusła? To idzie prywatnie, czy na NFZ?
Bazylku, tylko NFZ!

Bazylku, tylko NFZ!
Ty naprawdę taka niezaradna jesteś?

Ty naprawdę taka niezaradna jesteś?
W związku z czym pytasz?
W związku z czym pytasz?
To tylko takie ogólne pytanie. Człowiek słyszy rożne rzeczy i zaczyna bardzo dbać o zdrowie.
To tylko takie ogólne pytanie. Człowiek słyszy rożne rzeczy i zaczyna bardzo dbać o zdrowie.
Słusznie, przychodzi czas, że to się zaczyna liczyć najbardziej

Na wszystko inne masz bezapelacyjny wpływ, masz kasę, kochankę, dobrą robotę i dom.
A zdrowie? Z nim różnie bywa

P.S. zdaje mię się, że jestem bardzo zaradną babką

Słusznie, przychodzi czas, że to się zaczyna liczyć najbardziej
Na wszystko inne masz bezapelacyjny wpływ, masz kasę, kochankę, dobrą robotę i dom.
A zdrowie? Z nim różnie bywa
P.S. zdaje mię się, że jestem bardzo zaradną babką
Czyli masz kasę, kochanka, dom i dobrą pracę! Gratuluje i cieszę się razem z Tobą.
Czyli masz kasę, kochanka, dom i dobrą pracę! Gratuluje i cieszę się razem z Tobą.
Haha

Zachęcam do pochylenia się nad tym, co najważniejsze...
To jest temat na film dla Hohland ...
Córka oficera NKWD jest przecież wyznacznikiem zasad moralności w naszym kraju.
[ Dodano 2025-03-21, 12:41 ]
Haha teoretyzuję
Zachęcam do pochylenia się nad tym, co najważniejsze...
Nie mogę, bo mnie w krzyżu strzyka!

Córka oficera NKWD jest przecież wyznacznikiem zasad moralności w naszym kraju.
I to nie od dzisiaj. Przynajmniej dla niektórych.

I to nie od dzisiaj. Przynajmniej dla niektórych.
Gdzieś czytałem, że tatuś był w tym środowisku tak ustawiony, że Agnieszka jako malutka dziewczynka dostąpiła zaszczytu siedzenia na kolanach samego wielkiego Stalina.
Nie jestem pewny ile w tym prawdy.
Poruszyłeś następny szczegół, który mi z banki wywietrzał. Tatuś był też wyznawcą tej religii, chociaż komunistą.
W latach powojennych przedstawiciele tej religii stanowili 2 do 3 procent polskiego społeczeństwa i w tym samym czasie stanowili 80 do 90 procent polskiego rządu i administracji państwowej.
To akurat nie jest szczegół, to bardzo istotny fakt.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie