Materiał dla tych , którzy cierpią na zaćmę lub na astygmatyzm.
Warto wiedzieć jak wygląda taka operacja laserowa

Po Tagach nie znalazłem

Tu piszą o jakichś okularach, a teraz na drugi dzień budzisz się po prostu z dobrym wzrokiem. Co najlepsze NIC nie boli, ani w trakcie ani po (tu niestety nic sadystycznego). Jakby ktoś się zastanawiał to zachęcam do poczytania mojego AMA na wykopie. Pozdro dla sadoli.
  Tu piszą o jakichś okularach, a teraz na drugi dzień budzisz się po prostu z dobrym wzrokiem. Co najlepsze NIC nie boli, ani w trakcie ani po (tu niestety nic sadystycznego). Jakby ktoś się zastanawiał to zachęcam do poczytania mojego AMA na wykopie. Pozdro dla sadoli.

. Faktycznie nie wyglądało to aż tak drastycznie jak na tym filmie, jednakże ścinanie tej wierzchniej warstwy rogówki było mega hmm niekomfortowe...
 . Faktycznie nie wyglądało to aż tak drastycznie jak na tym filmie, jednakże ścinanie tej wierzchniej warstwy rogówki było mega hmm niekomfortowe...  . Zabieg faktycznie trwał kilkanaście minut także chwila moment i po sprawie:), najgorsze były 2 dni po tym zabiegu oczy bolały jakbym spawał elektrodówą bez maski ;p. Po 4-5 dniach widziałem już świat w fullHD xD. Dodam jeszcze ze miałem -5 na lewym oku (astygmatyzm) i -3,5 na prawym oku, także bez okularów ciężko. Podsumowując nie żałuję ale gdybym drugi raz miał robić ten zabieg to bym się zastanowił
 . Zabieg faktycznie trwał kilkanaście minut także chwila moment i po sprawie:), najgorsze były 2 dni po tym zabiegu oczy bolały jakbym spawał elektrodówą bez maski ;p. Po 4-5 dniach widziałem już świat w fullHD xD. Dodam jeszcze ze miałem -5 na lewym oku (astygmatyzm) i -3,5 na prawym oku, także bez okularów ciężko. Podsumowując nie żałuję ale gdybym drugi raz miał robić ten zabieg to bym się zastanowił