Materiał dla tych , którzy cierpią na zaćmę lub na astygmatyzm.
Warto wiedzieć jak wygląda taka operacja laserowa
Po Tagach nie znalazłem
Masz marzenie. Chcesz być pilotem ale nie możesz, bo wada wzroku... Boom! Technologia wkracza w Twoje życie i wzrok jak nowy! I to się k🤬a nazywa postęp cywilizacyjny, a nie jakieś tam tolerancję. Piwo!
podpis użytkownika
"Ile szaleństwa i sadyzmu zniesie ten świat?"
Max Bentow – Lalkarka
Moj ojciec to dzisiaj mial....koszmar!
podpis użytkownika
Zanim zdiagnozujesz u siebie depresję lub niską samococenę, najpierw upewnij się, że nie otaczaja cię idioci
k🤬a browar za podklad ahahhaha
podpis użytkownika
Moje posty, komentarze nie mają na celu obrażania nikogo. Chodzi tylko o czarny humor ! \m/
J................z
2015-04-29, 23:47
Najlepsze jest to, że jest cały czas przytomny i widzi na to oko
Miałem robioną taką operację pół roku temu. Przed nie widziałem treści billboardów bez okularów, 15 minut roboty, może nawet nie i czytasz drobne napisy na ramce rejestracji wracając do domu. Uczucie bezcenne, tym bardziej po 15 latach noszenia tych j🤬ych kurew na ryju.
M................j
2015-04-30, 7:05
Też mam astygmatyzm i po tym filmiku wiem że go będę miał dalej
Z................_
2015-04-30, 13:16
Ja p🤬le to jest straszne
S................I
2015-04-30, 15:39
chyba już wolę mieć ten mój lekki astygmatyzm, ale dla tych co się tego podjęli piwo.
Bardziej mnie to bolało, niż niejeden tutejszy fail. Dobrze, że mam dobry wzrok (póki co) ale jakbym miał stanąć przed takim zabiegiem... chyba tylko narkoza o ile to możliwe przy tym zabiegu
A teraz pokażcie mi lekarza okulistę, który zdecydował się na taki zabieg na swoich oczach i nie nosi już okularów.
Lubiłem ten program, piwko
Niestety, po takim zabiegu mogą wystąpić powikłania, że może być gorzej niż przedtem. Okulista powiedział mi, że ze względu na nie zarówno okuliści, jak i osoby przeprowadzające te zabiegi wolą już chodzić w okularach.
CbK
2015-04-30, 16:02
S................k
2015-04-30, 16:21
Chyba wolę jednak ponosić te okulary :O wyj🤬e w to