Wg intenetów miejsce akcji: Tarnów i z tego co piszą to namierzono już rzucającego i sprawa zgłoszona organom ścigania.
Pojawiają się informację że kot to maskotka oraz że kot był martwy.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2017-09-10, 21:45
Takiego c🤬ja to bym sam przez okno wyj🤬, bez żadnych skrupułów, a kota bym przygarną
PANxxxBDSM napisał/a:
Takiego c🤬ja to bym sam przez okno wyj🤬, bez żadnych skrupułów, a kota bym przygarną
Na co ci martwy kot? Ty naprawdę jesteś dziwny...
konto usunięte
2017-09-10, 22:30
saves napisał/a:
Bo poza waleniem konia, r🤬anie martwych zwierzą to ostatnie co mu pozostało.
@PANxxxBDSM Przygarną to Ciebie policjanci, za wyj🤬ie c🤬ja przez okno.
Piwo za zdechłego kota. Nienawidzę tych sk🤬ieli, za małolata każdy kot w okolicy dostawał z procy albo z piłki.
@up zapomniałeś w nicku po g napisać literę n.
konto usunięte
2017-09-11, 12:48
ja tam go rozumiem, marwy kot nie sp🤬ala podczas r🤬ania
konto usunięte
2017-09-11, 14:20
R🤬anie martwego kota to nekrofilia plus pedalstwo!
saves napisał/a:
No przecież jest napisane że to martwy kot, oraz maskotka.
PS. Nie rozumiem jak policja może ścigać za zabicie zawszonego sierściucha, a za pięknego motyla nie. Już nawet nie wspominam o codziennych holokaustach mrówek i roztoczy. No masakra, przecież giną ich całe rodziny. Chyba za mało lewicowa jest ta UE.
Limit żyć kota chyba został wykorzystany.
@Up Może się jeszcze nie zrespił po ostatnim zejściu ?
@PANxxxBDSM
No właśnie pokazałeś światu jakim jesteś idiotą. Takiego jak ty naj🤬bym, a następnie rzucił murzynom na wyr🤬anie. Jak żeś taki obrońca zwierząt to zap🤬laj bronić komary przed śmiercią.
Kotowi zrzuconemu z ponad 4 piętra nic się nie stanie w tym czasie przygotuje się na lądowanie, zrzucono 15 kotów z 10 piętra i jednemu skręciła się łapa a reszcie z nich nic.