Ja tutaj nic złego nie widzę...Nowe progi zwalniające, bez oznakowania aby dały do zrozumienia baranom żeby nie zap🤬lać grubo gdzie ograniczenie jest do 40 czy tez 60

Oj tam oj tam, Polakowi to nie dogodzi... Cieszcie się, że przynajmniej "załatali", bo mogli zostawić dziurę;P

wyj🤬 sie ktorys? bo obejrzalem tylko 20 sekund
podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.
No co do c🤬ja? Widać znak że kończy się ograniczenie do 40stki za tą łatką wiec po c🤬j oni tam 100 km/h jadą to ja nie wiem.... jeszcze 150km/h i bedzie hard

na czymś takim betoniarkę wyj🤬o na moich oczach...
ale te stopnie, co są tutaj jeszcze nie są aż tak hardkorowe...
Tam był stopień z różnicą na 2 warstwy asfaltu, połączenie starej i nowej drogi
(nowa droga - czytaj nowa warstwa na starej glinie...)
ale te stopnie, co są tutaj jeszcze nie są aż tak hardkorowe...
Tam był stopień z różnicą na 2 warstwy asfaltu, połączenie starej i nowej drogi
(nowa droga - czytaj nowa warstwa na starej glinie...)

wieje nudą. Jak byk ograniczenie do 40, wszyscy zap🤬lają minimum 70 - niektórzy więcej - wiec o co chodzi?

ludzie chopka oznakowana poza tym ograniczenie do 40 na godz wystarczy sie zastosowac i uwazax

Widzę, że większość komentarzy jest od użytkowników co prawka nie mają lub samochodem to z mamą do kościoła jeżdżą. Czemu jadą 70 a nie 40 jak na ograniczeniu? Pewnie dlatego, że na środku prostego odcinka ktoś postawił znak, z ograniczeniem i robotami drogowymi. Jak ktoś jedzie to tych robót drogowych jakoś nie widzi więc nie zwalnia. Ta cała "wyrwa" nie jest KOMPLETNIE oznaczona słupkami czy jakimś innym c🤬jstwem, miałem kiedyś podobną sytuację tylko, że w nocy na podobnym odcinku jak tu był zdarty asfalt, chłopaki nie zdązyli pewnie wylać i zostawili na noc - p🤬lnięcie było potężne. Widać tu najprostszy, najtańszy i najszerzej stosowany system naprawy dróg w Polsce - postawić ograniczenie prędkości!