👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

masabitumiczna napisał/a:
@ MrHT - wyjmij pałkę ręki i głowę z dupy i zauważ, że tam cały czas robią remont przepustu albo mostu... niech wpadają debile jak nie wiedzą ograniczenia...
A ty wsadź ręce w dupę i pobaw się w zapchaj dziurę swoją masą "gównobitumiczn" TY głowopałkoręki pajacu!!!!!

w mojej okolicy taka niespodzianka zabiła 4 osoby na miejscu
Sa wykorzystane znaki ostrzegawcze,jest tez ogranbiczenie predkosci, a ustawa prawo o ruchu drogowym nie przewiduje koniecznosci dodatkowego oznakowania w takiej sytuacji. Sa sami sobie winni.

haha to pewnie miał być próg zwalniający.. tylko jak zawsze coś nie wyszlo..

nie wiem czy ktoś na to wpadł, ale ja bym chętnie zobaczył ten fragment drogi i nagranie, zimą kiedy będzie w niej lód, albo przynajmniej porządny szron.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie