to to jest h🤬j u mnie sa takie dziury że w jednej utopił sie kotek:D
masabitumiczna napisał/a:
@ MrHT - wyjmij pałkę ręki i głowę z dupy i zauważ, że tam cały czas robią remont przepustu albo mostu... niech wpadają debile jak nie wiedzą ograniczenia...
A ty wsadź ręce w dupę i pobaw się w zapchaj dziurę swoją masą "gównobitumiczn" TY głowopałkoręki pajacu!!!!!

w mojej okolicy taka niespodzianka zabiła 4 osoby na miejscu
I dobrze c🤬ją, więcej takich rzeczy powinno być to by nie zap🤬lali gdzie ograniczenie do 40.
Sa wykorzystane znaki ostrzegawcze,jest tez ogranbiczenie predkosci, a ustawa prawo o ruchu drogowym nie przewiduje koniecznosci dodatkowego oznakowania w takiej sytuacji. Sa sami sobie winni.
podpis użytkownika
Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
jak tak czytam te komentarze to tutaj same p🤬dy jezdzą...nikt nie przekracze 40,a no w sumie tak wasze skutery wiecej raczej nie poleca to by wiele wyjasnialo
W zimę na oblodzonej nawierzchni tam będzie taki rozp🤬ol, że szok O_O

jako prawdziwy Polak to mnie to wk🤬ia że płace podatki na takie nieróbstwo... tylko politycy w rządzi u nas w kraju mogą spie.dolić swoją robote każdy inny jest odpowiedzialny
haha to pewnie miał być próg zwalniający.. tylko jak zawsze coś nie wyszlo..

nie wiem czy ktoś na to wpadł, ale ja bym chętnie zobaczył ten fragment drogi i nagranie, zimą kiedy będzie w niej lód, albo przynajmniej porządny szron.