Cytat:
Zdradzieckie lewacko-prawicowe media przekręciły w celu szukania taniej sensacji cel wizyty ABW w redkacji tygodnika Wprost. O co naprawdę chodziło? Dowiecie się z tego Zduppingu.
Apple dba o swoich klientów, nawet kiedy oni sami tego nie chcą!
s................k
2014-06-24, 17:58
To czym ten update jest: Jest zaszczytem
o................9
2014-06-24, 19:51
nie tylko nie ten pedał...
Śmiejecie się,a podsłuchani naprawdę cierpią, że stali się ofiarami tego zwyrola. Zamknąć go.. a tamtym wypłacić odszkodowania z naszych podatków!
podpis użytkownika
"Jestem głosem, który powtarza ci, że jesteś nikim"
Już abstrah🤬jąc od tego jak głęboko w poważaniu 'nasi' politycy mają konstytucję i prawo jako ogół, to trzeba podkreślić fakt jak bardzo niedoj🤬i są. Czerpią wzorce/ siedzą jeszcze mentalnie w PRL-u, ale robią to tak nieudolnie, że nie dość, że dają się podsłuchiwać, to jeszcze nie potrafią zdusić afery w zarodku. Jak takie nieudaczniki mają zamiar zarządzać państwem policyjnym, do stworzenia którego wyraźnie zmierzają?
a................L
2014-06-24, 21:11
Śmieszne? Nawet. Fajne? Trochę. Sadystyczne? W OGÓLE K🤬A NIE! Co to tu robi? Jak śmieszne by to nie było, to jest podręcznikowy materiał na kwejka, nie na sadola.
Czekam na hejty -,-
Cytat:
Śmieszne? Nawet. Fajne? Trochę. Sadystyczne? W OGÓLE K🤬A NIE! Co to tu robi? Jak śmieszne by to nie było, to jest podręcznikowy materiał na kwejka, nie na sadola.
Czekam na hejty -,-
Hejt c🤬ju
Rozj🤬o mnie to

cały czas wyobrażałem sobie jakąś p🤬dę w rurkach z tym makbukiem
k................k
2014-06-24, 21:17
Nie no k🤬a zajebiście właśnie przez tego typu filmy ludzie myślą że ta afera to nic takiego bo się z tego śmieją
I to jest czlowiek ktory nie interesuje sie polityka. Umyj wlosy brudzie.
podpis użytkownika
czxczxczxc
Gość śmiało mógłby podkładać głos pod myszkę Miki.
podpis użytkownika
Bezproduktywny obserwator
Już nie komentując tego wytatuowanego, nieśmiesznego kumpla abstrac🤬jków (moje zdanie) pewnie większość oglądających "to coś" ma wielki zaciesz jak to fajnie podłożył głos pod jakiś film z jakiejś tam afery. Otóż dla niekumatych, ta afera to całe g*wno, które dzieje się w polityce naszego kraju i które teraz wylazło na wierzch. Nie dajcie się ogłupić manipulacji jaka napływa z ust tych ch*jów z wiejskiej i innych mądrali. Dobrze że chociaż dziennikarze się zjednoczyli i nowe nagrania mogą być ukazane opinii publicznej. A jak chcecie żeby nadal złodzieje z PO okradali was (lub waszych rodziców) - podatników, sponsorując sobie kampanię wyborczą, minister spraw zagranicznych nazywał was małpkami i kto wie co jeszcze, to dalej zalewajcie ze śmiesznego filmiku, który de facto pokazuje atak na wolność w tym złodziejskim ustroju, którzy żartownisie nazywają demokracją.
Gdzie przycisk: ignoruj?
podpis użytkownika
Masz problem?
To lub
to powinno pomóc.
U................z
2014-06-24, 22:34
Weźcie nie wrzucajcie filmików z tego zduppingu. To jest tak c🤬jowe, że już nawet na kwejka się nie nadaje. Wyp🤬alać z tym stąd.
ależ to jest k🤬a drętwe... normalnie rigor mortis.