👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
stalowe liny, coraz więcej tego na drogach zamiast barier
stalowe liny, coraz więcej tego na drogach zamiast barier
Chciałem to wrzucić ale stwierdziłem że nagrywający jest bardz mocno spoerdolonym przegrywem
Aleo napisał/a:
ale wysyp zakompleksionych debili w komentarzach
Nie zakompleksionych, tylko debila nie szkoda.
Sonal napisał/a:
Nie wiem czy ktoś ci to kiedyś zdradził - ale jest coś takiego jak ubezpieczenie- nie dziękuj,
Kup auto ubezpiecz i je rozp*erdol o drzewo albo coś w tym stylu i napisz ile dostałeś pieniędzy
Przecież to szkoda całkowita była. Co ten debil chciał to wyklepać i dalej jeździć? Czy jakiemuś frajerowi sprzedać?
NataliaW napisał/a:
Wszyscy by przewidzieli, że się zapali... Sami znawcy. Większość nie wie nawet że papierosa można zgasić w benzynie! co mowa w ON, bo ma za niską temperaturę spalania. A akumulator to można odczepiać póki benzyny nie ma wylanej, przy odłączaniu aku byle iskierka i ogień nawet z oparów.
temperaturę spalania mówisz...hmm
won do kuchni
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie