👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lawieciarz nie chciał ciągnąć. To ten debil co myśli, że benzyna od leżenia sama się zapali...
Seba stracił swój majątek życia na własne życzenie. Zajebiście doradził żeby ciągnąć auto gdy było nabite na barierkę...
Kto by się spodziewał pożaru przy szarpaniu blachy po asfalcie przy wycieku benzyny...
Czyli pierwszy właściciel BMW też może być idiotą, szkoda laweciarza, w zasadzie on jest odpowiedzialny za zapłon, bo powinien działać niezależnie od tego buraka
Tak to jest jak sie nie chce albo nie pamieta o odlaczeniu akumulatora. Brawo

kierowca jest bardziej przejęty losem samochodu niż właściciel auta Santander Bank XD
Kolejny debil znawca wszystkiego który na dodatek uważa swój wieśniaczki wóz za bolid F1
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie