📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ciekawe jak to jest, budzisz się i zdajesz sobie sprawę z tego, że nie masz reszty ciała a ktoś Ci dźga nożem w oko^^.

Yamatertasu napisał/a:
Ciekawe jak to jest, budzisz się i zdajesz sobie sprawę z tego, że nie masz reszty ciała a ktoś Ci dźga nożem w oko^^.
ciekawe ciekawe, gdzieś czytałem, że jakiś skazaniec założył się, że po zgilotynowaniu będzie przez jakiś czas mrugał oczami i udało mu się

czumulunga napisał/a:
ciekawe ciekawe, gdzieś czytałem, że jakiś skazaniec założył się, że po zgilotynowaniu będzie przez jakiś czas mrugał oczami i udało mu się
Też to czytałem, ale konkretnie chodziło o to, że człowiekowi działa mózg chwilę po odcięciu głowy. Gość dał sobie odciąć głowę i miał mrugać w odpowiedni sposób na znak, że ciągle słyszy. Udało mu się.

czumulunga napisał/a:
ciekawe co zrobił z wygraną?

aż się tym zainteresowałem o_o podacie linka do jakiegoś artykułu na ten temat pewnie gdzieś było na hardzie czy cos ;]

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie