"W tym nawiasie to tak napisane jak w Bibli"
(z listu św.Radosława do sadoli)
(z listu św.Radosława do sadoli)
"Przewiduje"?
Myślałem, że nie żyje... chyba że pochowano jego brata
Myślałem, że nie żyje... chyba że pochowano jego brata
podpis użytkownika

jakby to po 2010 mówił to było by wiadomo że info z zaświatów. A sory to nie ten klon.
dram09 napisał/a:
Faktycznie,J🤬y wróżbita, 4:50.
Nie wróżbita a wykształcony człowiek nie mówiący propagandą. A wy dalej jak te bezmózgie świnie śmiało chrumkajcie "te kaczory".

@up
Wykształcony czy nie, po prostu stwierdził parę bardzo niewygodnych faktów.
Wykształcony czy nie, po prostu stwierdził parę bardzo niewygodnych faktów.

URGENT!
TO THE ATTENTION OF MASS MEDIA!
At 10 p.m. (Kyiv time), March 1, the acting Minister for Foreign Affairs of Ukraine Andrii Deshchytsia will hold a briefing in the Ministry of Foreign Affairs in Kyiv (Mykhailivska Square 1).
The representatives of mass media should arrive not later than 9.40 p.m. (Kyiv time) and have the journalist ID.
TO THE ATTENTION OF MASS MEDIA!
At 10 p.m. (Kyiv time), March 1, the acting Minister for Foreign Affairs of Ukraine Andrii Deshchytsia will hold a briefing in the Ministry of Foreign Affairs in Kyiv (Mykhailivska Square 1).
The representatives of mass media should arrive not later than 9.40 p.m. (Kyiv time) and have the journalist ID.
Ktoś tu cytuje słowa "kartofla"? Co ukochany przywódca Tusk już się znudził?

Za to ja przewiduje, że zaraz pod tym postem, będzie wysyp gimbazy
A co do tego cytatu i ogólnie Lecha Kaczyńskiego, to uważam, że był to aktualnie nasz najlepszy prezydent.

A co do tego cytatu i ogólnie Lecha Kaczyńskiego, to uważam, że był to aktualnie nasz najlepszy prezydent.