Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:15
konto usunięte 2013-04-17, 22:24 1
Robią ci z zęba paprykę i tyle w temacie
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 22:30 42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 22:38 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 23:06
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 23:23
Zgłoś
zerwikaptur 2013-04-17, 23:49
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-18, 0:06
Jutro zaczynam kanałowe. Grozisz mi?

Nie mogę patrzeć na ten film. Wariacki język.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-18, 1:19
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-18, 6:56 1
Olać, wtedy tak mi ząb napieprzał, że myślałem, że rwanie to pikuś. Jednak nie. Ale za to na drugi dzień wstałem, i wreszcie spokój. Ale NFZ to jak ZUS. Płać, płać, płacz, i najlepiej zdechnij. Lepsze byłoby obowiązkowe wpłacanie na własne konto tych składek, w celu opłacenia lekarza, czy na poczet emerytury. A tak nasz hajs idzie na emeryturki mundurowych, w niewielkim stopniu na emerytury zwykłych dziadków, a nasze emerytury będą sponsorować na bieżąco nasze dzieci i wnuki. Taka tam piramida finansowa.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-18, 9:23
Zgłoś
alhazar 2013-04-18, 10:00
Ja miałem tydzień temu taki zabieg na dwóch zębach jednocześnie. Znieczulenie i........nic nie czułem. Dentysta pokazywał mi etapy "roboty" za pomocą kamery. Obraz wyświetlany był na monitorze przede mną. 230zł i po kłopocie. Jeszcze jakieś kilka stówek i szuflada będzie cacy.
Zgłoś
demz 2013-04-18, 10:13
Ja jakiś miesiąc temu miałem kanałowe, znieczulone - nic nie bolało. Generalnie dentysty się nie boję. Współczuję tym, co sikają na samą myśl o wiertle przykładowo (jak mój ojciec), bo każdy w końcu kiedyś będzie musiał to przejść (choćbyś nie wiem jak polerował te zęby).
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-18, 10:16
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-18, 10:21
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem