📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:15

Jutro zaczynam kanałowe. Grozisz mi?
Nie mogę patrzeć na ten film. Wariacki język.

Nie mogę patrzeć na ten film. Wariacki język.

Olać, wtedy tak mi ząb napieprzał, że myślałem, że rwanie to pikuś. Jednak nie. Ale za to na drugi dzień wstałem, i wreszcie spokój. Ale NFZ to jak ZUS. Płać, płać, płacz, i najlepiej zdechnij. Lepsze byłoby obowiązkowe wpłacanie na własne konto tych składek, w celu opłacenia lekarza, czy na poczet emerytury. A tak nasz hajs idzie na emeryturki mundurowych, w niewielkim stopniu na emerytury zwykłych dziadków, a nasze emerytury będą sponsorować na bieżąco nasze dzieci i wnuki. Taka tam piramida finansowa.

Ja miałem tydzień temu taki zabieg na dwóch zębach jednocześnie. Znieczulenie i........nic nie czułem. Dentysta pokazywał mi etapy "roboty" za pomocą kamery. Obraz wyświetlany był na monitorze przede mną. 230zł i po kłopocie. Jeszcze jakieś kilka stówek i szuflada będzie cacy.
Ja jakiś miesiąc temu miałem kanałowe, znieczulone - nic nie bolało. Generalnie dentysty się nie boję. Współczuję tym, co sikają na samą myśl o wiertle przykładowo (jak mój ojciec), bo każdy w końcu kiedyś będzie musiał to przejść (choćbyś nie wiem jak polerował te zęby).

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie