Człowiek, który występował jako tłumacz języka migowego podczas wystąpień najważniejszych polityków świata, wykonywał gesty, które nie miały żadnego znaczenia. Po prostu machał rękami, udając że tłumaczy
Cz🤬ch wykombinował że będzie machał łapami, zgarnie po wszystkim kase (albo parę krów)
a i tak nikt się nie zoriętuje
no bo przecież ilu znacie głuchoniemych?
wincyj
zauważyliście, że tylko normalni ludzie narzekają, że to był przekręt, a niemi słowem się nie odezwali? szach mat teorie spiskowe!
@bieniu2106
Ale to wciąż nie jest sedno sprawy. Skoro jesteś ekspertem to wytłumacz w jakim języku myślą. A może też wyobrażają sobie machanie łapami czy po prostu wizualizują przedmioty lub sytuację.
htr83 napisał/a:
zoriętuje
htr83 napisał/a:
zoriętuje
htr83 napisał/a:
zoriętuje
Jesteś magistrem, inżynierem czy innym "wykształciuchem"?
K🤬a analfabeci, są przeglądarki, które podkreślają błędy!!!!
Nie wypowiadam się w kwestiach, o których nie mam zielonego pojęcia. Nawet nie mam pewności w jakim języku Ty myślisz, bo skąd miałbym to wiedzieć? Tym bardziej nie wiem, jak myślą osoby żyjące od początku w zupełnie innym stanie niż ja. Wiem tylko jak wygląda ekspresja tych myśli na zewnątrz i to właśnie opisuję wyżej. Pozdrawiam
Konto usunięte
2013-12-12, 9:21
Dobrze, że Mandela wreszcie zdechł
i nikt nie wie kto to jest i skąd się wziął, koleś się jeszcze od wszystkiego
wymiga
Konto usunięte
2013-12-12, 9:25
dla tych co mają rozkminkę po jakiemu myśli osoba głuchoniema = po żadnemu
kiedyś neandertal też nie posługiwał się językiem ale gdy drugi, zaj🤬 pierwszemu włócznie lub owłosioną p🤬de do wydymania to ten jakoś sobie w bani to układał i wiedział, że jest awanti i trzeba spuścić wp🤬l.
a co to bambuska machającego łapami to niezła beka, pewnie został wybrany w przetargu jak w polsce, najtańszy był.
oj, nie p🤬lcie dobrze wydumał
Black Pitt napisał/a:
Jesteś magistrem, inżynierem czy innym "wykształciuchem"?
Oho, węglojad był zbyt nieudolny żeby skończyć jakąkolwiek szanującą się uczelnię i teraz będzie leczył swoje kompleksy?
On tańczył do rapu, który śpiewał ten drugi czarny
podpis użytkownika
Diewczyna: Dlaczego Ty ciągle oglądasz tego harda!?
Ja: Bo to poj🤬e...
Konto usunięte
2013-12-12, 9:52
Tak z ciekawości jak telewizja się ogarnęła? Jeden z głuchoniemych widzów do nich zadzwonił?
dla wszyskich sposzczegafczych kturzy znaleźli muj błont
szacón
Konto usunięte
2013-12-12, 9:57
Jedno mnie intryguje.
Jak mozna byc tak, k🤬a tepym zeby sie na cos takiego porwac ? Logiczne, ze na te miliony, czy chociaz nawet i tysiace odbiorcow znajdzie sie choc jeden taki, do ktorego owe tlumaczenie jest kierowane.Wiec pytam : CO TO K🤬A ZA DEBIL ?
Pewnie sobie pomyślał, że skoro są głuchoNIEMI, to nikomu nie powiedzą

.
Konto usunięte
2013-12-12, 10:12
k🤬a jacy co poniektórzy są pop🤬leni na tym portalu, jak tak człowiek czyta te wasze wypociny ehh hejt na was <3