Człowiek, który występował jako tłumacz języka migowego podczas wystąpień najważniejszych polityków świata, wykonywał gesty, które nie miały żadnego znaczenia. Po prostu machał rękami, udając że tłumaczy
Cz🤬ch wykombinował że będzie machał łapami, zgarnie po wszystkim kase (albo parę krów)
a i tak nikt się nie zoriętuje
no bo przecież ilu znacie głuchoniemych?
wincyj
R................w
2013-12-12, 1:29
Beka z gluchoniemych po calosci ;D Nie mam nic do nich, po prostu niezle cz🤬ch zagral. A o samym Mandeli mozna wiele powiedziec, ale nic dobrego.
w................4
2013-12-12, 1:37
On po prostu myślał że rapuje
BTW zorientuje nie zoriętuje
P................M
2013-12-12, 2:52
Mi to wszystkie cz🤬chy koło c🤬ja latają

Mandela czy jakiś pop🤬lony tłumacz !!! Wszyscy do gazu i c🤬j

AMEN !!!
M................k
2013-12-12, 3:19
Zawsze mnie zastanawiało w jakim języku myśli osoba głuchoniema od urodzenia...
z................1
2013-12-12, 3:48
Zalatuje fejkiem, niemożliwe żeby taki durny cz🤬ch wymyślił taki misterny plan
Wj🤬 się na krzywy ryj, pojadł, popił... Obrotny cz🤬ch. Zna ktoś jego cenę?
S................s
2013-12-12, 8:25
Brawo dla pomysłowego cz🤬cha. Banan ekstra dla niego!
D................r
2013-12-12, 8:27
skończył kurs weekendowy
swoją drogą, jeśli chodzi o samego Mandelę to polecam ostatni o nim temat z głównej:
sadistic.pl/mandela-i-inne-cz🤬chy-vt251613.htm
@Murekkk
Osoba głuchoniema z Polski, myśli po polsku, z Anglii po angielsku, z Afryki po afrykańskiemu k🤬a. Masz posrane i idiotyczne rozkminy...
podpis użytkownika
Sam się pod tym podpisz
d................c
2013-12-12, 8:50
@Adek1507
A gówno prawda, bo w każdym zakątku ziemi, język migowy jest taki sam. Więc ciekawe, jak taki człowiek, który nigdy nie słyszał języka polskiego, czy japońskiego, wiedziałby jak w nim myśleć.
Wszystko jest w porządku.Po prostu miga w innym narzeczu.
muka
2013-12-12, 8:56
też się nad tym zastanawiam i mi wychodzi, że myśli normalnie, tylko do siebie nie gada
@dzikijednorozec
Stary, co Ty p🤬lisz... Czasem nawet w obrębie jednego kraju jest kilka odmian języka migowego, co dopiero w różnych krajach. Jestę expertę, ukończyłem kurs języka migowego, więc mogę Ci polecić fajny prezent pod choinkę - naukę sprawdzenia informacji przed pisaniem pochopnym
w................a
2013-12-12, 9:02
Może myśli w języku w którym nauczy się czytać?