Reakcja Leo na dzisiejszy werdykt Akademii Filmowej.
Z drugiej strony każdy z nas wciąż ma tyle samo Oscarów co DiCaprio
Problemem DiCaprio jest to ze nie gra on ról poprawnych politycznie...wystarczyłoby żeby zagrał jakiegoś pedała i byłby oscar...
Najlepiej jakby wcielił się w postać żydowskiego murzyna pedała, z domieszka indiańskiej krwi, oczywiście dla pewności powinien mieć hiv, tasiemca, być po zmianie płci, i jeździć na wózku, bez jednego koła i z dziurawą oponą w drugim...
oscar byłby murowany!!!
pilaf666 napisał/a:
Za DiCaprio to Ci k🤬a nawet krate postawie.
Az mnie dupa boli (masc nie dziala) jak widze, ze taka gowniara jak Jennifer Lawrence dostaje Oskara w wieku 22 lat a taki aktor, z takim stazem i renoma jakim jest DiCaprio ciagle czeka na docenienie tej calej "akademii filmowej".
A mnie wk🤬ia p🤬lenie takich krytyków filmowych, którzy w internecie usłyszeli, że DiCaprio powinien wygrać oscara i nagle wszyscy jak stado baranów się z nim zgadzają..
Czemu nikt nic nie powie o Garym Oldmanie, Edwardzie Nortonie i wielu innych aktorach, którzy karierę filmową mieli dużo bogatszą( Od DiCaprio), nie wspominając o stażu aktorskim i też nie zdobyli tej statuetki.
Wielcy znawcy kina psia jego mać.
N................s
2014-03-03, 21:24
jennifer lawrence to najgorsza aktorka jaka w zyciu widzialem. glupia k🤬a na bank nie zasluguje na zadne nagrody.
Jennifer Lawrence po prostu miała więcej c🤬ji w mordzie niż dr Wisłowska. Ot cały ambaraz.
l................3
2014-03-03, 21:28
On powinien już co najmniej parę razy już oscara dostać. Najlepszy film z nim jaki oglądałem to "Wyspa Tajemnic". Po prostu dok🤬ista kreacja, coś wspaniałego, mistrzowska gra.
C................e
2014-03-03, 21:33
Jennifer Lawrence, kobieta o kamiennej twarzy, której mimika ogranicza się do sztucznego uśmiechu dostaje Oscara.
DiCaprio za w c🤬j zajebistych ról ogranicza się co najwyżej do nominacji.
Te Oscary to jakieś gówno.
A ja byłem za Matthew McConaughey i ciesze sie ze zdobył oscara. Szkoda Dicaprio, ale niestety za każdym razem ktoś miał lepsza role. Jak miałby dostawać oskara to na pewno nie za Wilka z wall street.
mogli przynajmniej dać mu telekamerę na pocieszenie
P................7
2014-03-03, 21:47
Subiektywnie to chciałem, żeby DiCaprio dostał Oscara. Obiektywnie, to wyjątkowo w tym roku zgadzam się z akademią. Moim zdaniem rola Matthew McConaughey'a była najlepsza ze wszystkich nominowanych. Za to na film, ciężko mi było mieć faworyta (rozkładało się to pomiedzy 2-3 filmami), ale na pewno nie był to Zniewolony.
Te Oskary to jeden wielki pic na wodę. Proszę was. Grawitacja 7 Oskarów, w tym za muzykę, jak tam prawie muzyki nie było...
w................a
2014-03-03, 22:03
Oscar dla Lawrence w zeszłym roku to jakaś totalna porażka, na dodatek w tym roku też miała nominację... no żart. Na miejscu Leo to bym nawet na tę imprezę nie przyszła, a jakbym wygrała to bym się w dupę kazała pocałować

Moim skromnym zdaniem powinien go dostać już dawno temu za "Krwawy diament"...
ja sie nie dziwnie że dżenifer dostała oskara, sam bym jej go dał.......... UF JU NOŁ ŁOTAJ MIN
N................o
2014-03-03, 22:08
a 'Infiltrację', 'Co gryzie Gilberta Grape'a', 'Wilka...' i 'Krwawy Diament' statuetki mu się należały. Jest jeszcze kwestia konkurencji. Co najmniej jednego powinien mieć.
Ktoś wyżej dobrze to określił. DiCaprio nie jest poprawny politycznie, nie gra gejów z aids, nie chudnie 30kg do roli i nie liże dup Akademii.
Johnny Depp, Gary Oldman, Brad Pitt, Edward Northon, Robert Downey Jr.
Tych 5 aktorów też nie dostało oskara. Każdemu należy się konkretnie.
Jeśli ta zabawa w oskary nie jest pod publikę a pod ocenę możliwości aktorskich.... A z resztą co tu gadać