w................a
2014-03-03, 22:35
@up Depp za stworzenie kultowej postaci Jacka Sparrowa. Ja wiem, że wielu zaraz powie że jest wiele innych lepszych filmów z jego udziałem i oczywiście, że tak, nie śmiem twierdzić inaczej, ale chodzi mi o samą postać Sparrowa. No, ale to jest postać komediowa, a nie zmagająca się z problemami psychicznymi osoba w jakimś dramacie... Jim Carrey też powinien zostać w jakiś sposób wyróżniony, bo nikt mi nie powie, że on nie jest dobrym aktorem. Niestety, nie zostają docenieni na tym polu, bo nie grają poważnych, głębokich i "płaczliwych" ról.
żeby wygrać w kategorii najlepszy film należy nakręcić coś o żydach lub murzynach. może być w sosie lesbijsko-gejowskim . sukces gwarantowany
Może on zwyczajnie nie posmarował łapki komu i kiedy trzeba było, albo inny c🤬j, bo to niemożliwością jest kiedy tak dobry aktor nie zdobywa oskara. A co do Lawrence, to oglądałem z nią kilka filmów i nie mogę jej odmówić talentu aktorskiego.
jak widać DiCaprio nie lubi ciągnąć gały, może dlatego jeszcze nie dostał
DiCaprio nigdy nie dostanie Oskara nie dlatego,że nie ciągnie nikomu gał,tylko dlatego,że jest w połowie pochodzenia niemieckiego
podpis użytkownika
Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me
Miej na wszystko wyj🤬e, a będzie Ci dane
oskary to przecież dno, jeśli chodzi o kino to tylko złota palma w cannes
c................x
2014-03-04, 19:52
Te Oskary są gówno warte. Wystarczy jakby nakręcili film o amerykańskiej armii, ginących ciapakach, walczących, nieprzewidywalnych, bohaterskich amerykanach do tego wrzucili wątek zagubionego żołnierza po powrocie do domu i k🤬a co najmniej 3 statuetki murowane!
r................s
2014-03-04, 22:14
Fejk. Mowil zupelnie co innego.