Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Antypolak666 2023-06-29, 17:03
Brudy ludzkie w dresach pozdychaliby na sraczkę jakby sprzątnęli po sobie, ale z drugiej strony, kto normalny nie uprawiając sportu chodzi w dresach (oprócz ruskich i polskich brudów)
Zgłoś
Policeman 2023-06-29, 17:13 2
Nie wiem próbujecie to analizować jak jakieś zawody NFL, taktyki, strategie, % przejęcia i inne pierdoły, a to po prostu spotkanie debili. Jeden debil.... no wpierw miał dużo racji, zwrócił uwagę trzem debilom, że śmiecą. Posprzątali po sobie i sobie poszli, jeden coś tam sobie śpiewa, nie wydaje mi się by robił to aż tak głośno, tak samo nie krzyczy jakichś przekleństw, widziałem znacznie gorsze zachowania, no popili i trochę pajacują, ale nic groźnego. Łysy jednak oczekiwał, że na zwrócenie uwagi o śmieci ci mu powiedzą coś w stylu "wyp🤬alaj", a gość chciał po prostu wdać się w bójkę z pijanymi w sztok dzieciakami bo żona mu nie daje albo daje komuś innemu, w domu awantury, dziecko n-ty raz wzywane bo nie ma książek i ćwiczeń, a stary przepił kasę na wyprawki szkolne i wakacje+ [co widać po piwnym bebzonie]. Łysy ma w sobie takie ciśnienie, że nie wytrzymuje i szuka przygód w nocy na mieście. Nie udało się tak, to podszedł i zaczął sam coś bełkotać, powiedział by byli ciszej, nie usłyszał, że ma sp🤬alać, tylko, że no ok, jasne, trochę wypili. To powtarza "nie, nie bo, nie bo ten bo bla bla bla", no chciał zaj🤬, ale wynik równania dalej mu się nie zgadzał, aż w końcu 3, 4 raz powtarza te swoje smęty i dalej nie słyszy wyzwisk, to i tak jebnął - na c🤬j drążyć temat
Zgłoś
raistpol 2023-06-29, 18:21 1
ja p🤬lę
dyskusje
eseje
wyzwiska
a prawda jest taka, że jak łysy podbił, to gdyby wyszekany raz powiedział przepraszam ALBO może wystarczyło by proste "sorry", to by do plombienia nie doszło

podpis użytkownika

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
Szary_Jeleń 2023-06-29, 20:05

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Budrys2000 2023-06-29, 23:55 2
Policeman napisał/a:

Nie wiem próbujecie to analizować jak jakieś zawody NFL, taktyki, strategie, % przejęcia i inne pierdoły, a to po prostu spotkanie debili. Jeden debil.... no wpierw miał dużo racji, zwrócił uwagę trzem debilom, że śmiecą. Posprzątali po sobie i sobie poszli, jeden coś tam sobie śpiewa, nie wydaje mi się by robił to aż tak głośno, tak samo nie krzyczy jakichś przekleństw, widziałem znacznie gorsze zachowania, no popili i trochę pajacują, ale nic groźnego. Łysy jednak oczekiwał, że na zwrócenie uwagi o śmieci ci mu powiedzą coś w stylu "wyp🤬alaj", a gość chciał po prostu wdać się w bójkę z pijanymi w sztok dzieciakami bo żona mu nie daje albo daje komuś innemu, w domu awantury, dziecko n-ty raz wzywane bo nie ma książek i ćwiczeń, a stary przepił kasę na wyprawki szkolne i wakacje+ [co widać po piwnym bebzonie]. Łysy ma w sobie takie ciśnienie, że nie wytrzymuje i szuka przygód w nocy na mieście. Nie udało się tak, to podszedł i zaczął sam coś bełkotać, powiedział by byli ciszej, nie usłyszał, że ma sp🤬alać, tylko, że no ok, jasne, trochę wypili. To powtarza "nie, nie bo, nie bo ten bo bla bla bla", no chciał zaj🤬, ale wynik równania dalej mu się nie zgadzał, aż w końcu 3, 4 raz powtarza te swoje smęty i dalej nie słyszy wyzwisk, to i tak jebnął - na c🤬j drążyć temat

K🤬a, dłużej się to czyta, niż trwała cała ta akcja.
Chłopie, jesteś na sadolu, tu maximum 3 linijki tekstu ogarniamy

Zgłoś
Grubasnik 2023-06-30, 0:26 1
Jak by mi ktoś tak zrobił jak bym był w stanie nietrzeźwości, to jak bym spotkał tego grubasa trzeźwy to ja bym zeby wyj🤬, trzeba zrozumieć że jest się pijany to nie do końca wie się co robi
Zgłoś
Adae 2023-06-30, 1:03 2
To chyba jedna z moich ulubionych sekcji komentarzy. Zapisuje!

Wylalo sie stado internetowych ciot, ktore natychmiastowo utozsamily sie z plombowanym frajerem.

Tak lamusy, to jest Polska. Jesli bedziecie robili gnoj na osiedlu, a na zwrocona uwage bedziecie reagowali pyskowka, to zostaniecie bardzo szybko wyjasnieni.

Po to policja ochrania wasze parady, zebyscie mogli sie wyszalec raz w roku.
Zgłoś
rawpanic 2023-06-30, 19:17
Adae napisał/a:

Wylalo sie stado internetowych ciot, ktore natychmiastowo utozsamily sie z plombowanym frajerem.
Tak lamusy, to jest Polska. Jesli bedziecie robili gnoj na osiedlu, a na zwrocona uwage bedziecie reagowali pyskowka, to zostaniecie bardzo szybko wyjasnieni.

nie zesraj sie
Zgłoś
gressive 2023-07-01, 11:27
No co Wy, na żartach się nie znacie? Aha, zapomniałem, że to polska Mnie inaczej uciszyli, we trzech na nocnym przystanku do mnie wpadli. Bardzo szybko bo chcieli telefon pożyczyć, ja naj🤬y i grzeczny bo sam na trzech nie dam rady. Telefon pożyczyłem i jeszcze mnie pomasowali bo jednemu z nich gładziłem prawą stronę prawilnej mordki.
Zgłoś
GerardBacher 2023-07-01, 23:50
Adae napisał/a:

Tak tak, walić tych spedalonych małolatów na łeb albo op🤬lać, wystraszone pokolenie ciot

podpis użytkownika

☠✠☠✠☠✠
Zgłoś
Davezz 2023-07-03, 0:27
Uwaga! Karuzela sp🤬olenia w komentarzach.
Zgłoś
sokar444 2023-07-09, 22:00
Zaj🤬 (tfu!) strimerowi, co drze ryja w nocy na ulicy, piwko!!
Zgłoś