dyskusje
eseje
wyzwiska
a prawda jest taka, że jak łysy podbił, to gdyby wyszekany raz powiedział przepraszam ALBO może wystarczyło by proste "sorry", to by do plombienia nie doszło
podpis użytkownika
i tak mnie jebie twoje zdanie
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Nie wiem próbujecie to analizować jak jakieś zawody NFL, taktyki, strategie, % przejęcia i inne pierdoły, a to po prostu spotkanie debili. Jeden debil.... no wpierw miał dużo racji, zwrócił uwagę trzem debilom, że śmiecą. Posprzątali po sobie i sobie poszli, jeden coś tam sobie śpiewa, nie wydaje mi się by robił to aż tak głośno, tak samo nie krzyczy jakichś przekleństw, widziałem znacznie gorsze zachowania, no popili i trochę pajacują, ale nic groźnego. Łysy jednak oczekiwał, że na zwrócenie uwagi o śmieci ci mu powiedzą coś w stylu "wyp🤬alaj", a gość chciał po prostu wdać się w bójkę z pijanymi w sztok dzieciakami bo żona mu nie daje albo daje komuś innemu, w domu awantury, dziecko n-ty raz wzywane bo nie ma książek i ćwiczeń, a stary przepił kasę na wyprawki szkolne i wakacje+ [co widać po piwnym bebzonie]. Łysy ma w sobie takie ciśnienie, że nie wytrzymuje i szuka przygód w nocy na mieście. Nie udało się tak, to podszedł i zaczął sam coś bełkotać, powiedział by byli ciszej, nie usłyszał, że ma sp🤬alać, tylko, że no ok, jasne, trochę wypili. To powtarza "nie, nie bo, nie bo ten bo bla bla bla", no chciał zaj🤬, ale wynik równania dalej mu się nie zgadzał, aż w końcu 3, 4 raz powtarza te swoje smęty i dalej nie słyszy wyzwisk, to i tak jebnął - na c🤬j drążyć temat
K🤬a, dłużej się to czyta, niż trwała cała ta akcja.
Chłopie, jesteś na sadolu, tu maximum 3 linijki tekstu ogarniamy

Wylalo sie stado internetowych ciot, ktore natychmiastowo utozsamily sie z plombowanym frajerem.
Tak lamusy, to jest Polska. Jesli bedziecie robili gnoj na osiedlu, a na zwrocona uwage bedziecie reagowali pyskowka, to zostaniecie bardzo szybko wyjasnieni.
Po to policja ochrania wasze parady, zebyscie mogli sie wyszalec raz w roku.
To chyba jedna z moich ulubionych sekcji komentarzy. Zapisuje!
Wylalo sie stado internetowych ciot, ktore natychmiastowo utozsamily sie z plombowanym frajerem.
Tak lamusy, to jest Polska. Jesli bedziecie robili gnoj na osiedlu, a na zwrocona uwage bedziecie reagowali pyskowka, to zostaniecie bardzo szybko wyjasnieni.
nie zesraj sie

To chyba jedna z moich ulubionych sekcji komentarzy. Zapisuje!
Tak tak, walić tych spedalonych małolatów na łeb albo op🤬lać, wystraszone pokolenie ciot

podpis użytkownika
☠✠☠✠☠✠