Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ratford 2023-06-29, 7:26 1
Ja p🤬le, a ja myślałem, że to ja jestem p🤬dą

łahahaha co za k🤬y leszcze się kręcą po nocy w 2023 roku, nie do wiary
Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2023-06-29, 7:28 15
Ten w bluzie FILA, musi mieć starszego brata albo przebywał ze starszymi. Widać, że postawa obecnych 35-45 latków. My też robiliśmy w c🤬j szumu, ale potrafiliśmy się zachować kiedy wymagała tego sytuacja. Obecne pokolenie tych nagrywających to zwykłe roszczeniowe k🤬y co oprócz tego, że są kretynami to nie potrafią się zachować. Ten strzał w zęby może i zbyt szybko, ale resocjalizacja pierwsza klasa. Streamer będzie to pamiętał dłuugo.
Zgłoś
Wojtek76 2023-06-29, 7:43 1
szczerze, to na miejscu typa zgłosiłbym pobicie, bo jeśli ktoś powinien dostać w cymbał to on ostatni
Zgłoś
Payan 2023-06-29, 7:49
Niech się za robotę normalną wezmą a nie latają z kamerką po mieście, c🤬j wie czego szukają, żerują na hajsach "widowni".
Zgłoś
Brackibrat 2023-06-29, 8:10 4
to są koledzy ? Trzy j🤬e p🤬dy. Koleżka dostał od jednego frajera na dziurę a oni w trzech stoją i się patrzą. Powinni tą rurę wyj🤬 od razu i przekopa aż by mu przesunęli szczękę do tyłu to by przestał kozaczyć frajer. Ja na takich zawsze mam kastet w kieszeni i motylka. Nieskromnie powiem, ze każdy ultra kozak jak zobaczy motyla to sp🤬ala szybciej niż umie, jeden nie sp🤬olił i został z dziurą w brzuchu. Śmierć frajerom. Wolność Ludziom
Zgłoś
jacek44 2023-06-29, 8:22 7
LB...........BZ napisał/a:

Mógł nie cwaniakować, zamknąć mordę i by się rozeszli. Trochę pokory bo czemu to miało służyć. Naj🤬emu Sebie nie wytłumaczy. Z drugiej strony pewnie następnym razem się zastanowi gdy będzie miał taką akcje. Chyba nie często wychodzą na miasto.

Obojętnie czego by nie zrobił, to i tak by dostał. Jakby uległ i pokazał, że się boi, to dostałby wcześniej. Widać, że frajer podszedł do nich tylko w jednym celu i nie była to chęć zaprowadzenia porządku na ulicy.
Zgłoś
TurboKaczka 2023-06-29, 8:29 1
Antypolak666 napisał/a:

Polska szarańcza, narkusy i menele, gorzej od ruskich.

ale to tylko twoja rodzina sie zalicza do tego grona. wiec ułamek promila spoleczenstwa.
Zgłoś
BambiPMT 2023-06-29, 8:32
siaradudson19 napisał/a:

ten gościu w kapturze spoko czlowiek chcial troche uspokoic sytuacje a ten pojeb w bluzie fila wyczul okazje i wyj🤬 lepe temu streamerowi,wiedzial ze gosciu jest naj🤬y i ledwo chodzi i nic mu nie zrobi

Nie streamerowi a jakiemuś pedałowi. Przecież śpiewał że dziurę po burdelach będzie wystawiał.
Zgłoś
Paszczaku 2023-06-29, 8:33
Cała czwórka siebie warta . Narobili hałasu i syfu w okolicy . Finał będzie w porannych wiadomościach pod tytułem : zwrócił uwagę na śmiecenie , został pobity . Finał będzie na sali rozpraw , materiał dowodowy się nakręcił .

Potem rano idziesz do pracy i się zastanawiasz skąd tyle syfu wokoło leży i czemu znów przystanek szyb nie ma . Przez taką pijacką patologię .
Zgłoś
Emilian89 2023-06-29, 9:24 1
Dobry blur taki z lidla, dwa jak bym spotkał tego rosomaka prawilnego, to dał bym mu kratę browara, nic tak nie wk🤬ia jak naj🤬e gówniaki.
Zgłoś
squach 2023-06-29, 11:38 1
Brawo, brawo. Wyjaśnił tiktokerka. EoT!

Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:

Ten w bluzie FILA, musi mieć starszego brata albo przebywał ze starszymi. Widać, że postawa obecnych 35-45 latków. My też robiliśmy w c🤬j szumu, ale potrafiliśmy się zachować kiedy wymagała tego sytuacja. Obecne pokolenie tych nagrywających to zwykłe roszczeniowe k🤬y co oprócz tego, że są kretynami to nie potrafią się zachować. Ten strzał w zęby może i zbyt szybko, ale resocjalizacja pierwsza klasa. Streamer będzie to pamiętał dłuugo.

Potwierdzam, 34.
Zgłoś
poliqon 2023-06-29, 11:39
dało się wyczuć gejowskie napięcie w powietrzu, myślałem że zaraz się przeliżom
Zgłoś
Budrys2000 2023-06-29, 12:06 1
Brackibrat napisał/a:

Śmierć frajerom. Wolność Ludziom

Only Good Can Jude Me

Zgłoś
MiszMasz 2023-06-29, 16:19
ustawa patostremersko - irlowska, czego nie rozumiesz.
Zgłoś
Konto usunięte 2023-06-29, 16:42 1
modified1 napisał/a:

Pajace to są ludzie co mają kosz kilka metrów od siebie a i tak wyp🤬olą to na ziemie, przecież to zajebiste i niech każdy tak robi to będziemy mieli takie piękne widoki jak w brudasowych indiach czy afryce :]

Nigdzie nie napisałem, że chłopaczek, który naśmiecił jest supermanem. Zwracam tu uwagę na sam fakt słuchania poleceń jakiegoś leszcza i jeszcze te piździane tłumaczenia "mordo ja nie rzucałem". Dramat i poniżenie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie